Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekDienes Angéla: Csábításra születtünk - A párválasztás pszichológiája

-26%
Dienes Angéla: Csábításra születtünk - A párválasztás pszichológiája
2 490 Ft
Akció: 1 843 Ft
Kezdete: 2019.08.19   Visszavonásig érvényes!

A párválasztás ösztönös szinten, gyakran a tudatalatti által vezérelve történik, és bizonyos, hogy jó okunk van azt választani, aki iránt vonzalmat érzünk. De akkor miért nem működik minden kapcsolat, és miért választunk néha (vagy gyakran) mégis olyan embert, akivel aztán mégsem jövünk ki? Mi teszi oly bonyolulttá párválasztási folyamatainkat, és miért olyan fontos számunkra, hogy megértsük azokat? Mert hajt a kíváncsiság! Szeretnénk tudni, hogy mi a legjobb számunkra, és agyunk, testünk, avagy a psziché mi alapján választ. Hogy miért kell az egyik, és miért nem a másik...

A Csábításra születtünk a tudomány segítségével ad választ egy sor érdekes kérdésre.azonban a legkevésbé sem praktikagyűjtemény vagy éppen recept a tökéletes randihoz.

"Dienes Angéla remek könyve sorra veszi, hogy alapvető élettani folyamataink meg a hormonok, illatanyagok, hogyan fejtik ki hatásukat, amikor tartós partnert vagy esetleg csupán egyéjszakás kalandot keresünk. Természetesen nem mindent a biológia dönt el, de érdemes ismerni azokat az apró mechanizmusokat, amelyekkel befolyásolja viselkedésünket, akár már érett korban vagyunk, akár az Y vagy Z generációkhoz tartozunk." (Csányi Vilmos)

Dienes Angéla coach, kommunikációs szakember, újságíró-szerkesztő. Pszichológiai kutatásainak jövőbeli célja a párválasztás ösztöndinamikai alapokon nyugvó feltérképezése.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633102022
  Kiadó
  Libri Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  164
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db