Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekDobóczi Anna - Tóth Zsófia: Tégy szert bölcsességre! - 630 bibliai idézet magyarul és angolul nyelvtanulóknak

-26%
Dobóczi Anna - Tóth Zsófia: Tégy szert bölcsességre! - 630 bibliai idézet magyarul és angolul nyelvtanulóknak
2 490 Ft
Akció: 1 855 Ft
Kezdete: 2019.09.01   Visszavonásig érvényes!

"Boldog ember, aki megtalálta a bölcsességet, aki okosságra tesz szert!" - olvashatjuk a Bibliában a Példabeszédek könyvében.

Kiadványunk a bölcsességet keresőknek, a jótanácsra váróknak nyújt segítséget. Útmutatásul 630 rövid szentírási idézetet gyűjtöttünk össze az Ó- és Újszövetségből, feltüntetve mindegyik után, hogy hol találhatók pontosan a Bibliában. Az idézetek mindegyike egy-egy iránymutató, találó, magvas gondolat. A jobb használhatóság és az idézetek közti gyors eligazodás érdekében a bölcsességeket tizenhat témakörbe osztottuk. Ezek a következők:

1. Szeretet; 2. Bizalom; 3. Barátság; 4. Egészség; 5. Evés-ivás; 6. Munka; 7. Pénz; 8. Életöröm; 9. Vigasz, vigasztalás; 10. Ima, imádság; 11. Bölcsesség; 12. Az ember és a Teremtő; 13. Az ember és felebarátja; 14. A szó ereje; 15. Élet és halál; 16. Bölcsességek minden alkalomra.

"A bölcsesség ragyogó és hervadhatatlan, könnyen felismerik, akik szeretik, és megtalálják, akik keresik" - olvashatjuk a Bibliában a Bölcsesség könyvében. Kötetünk lapozgatása, a tematikus csoportokban lévő idézetek böngészése segítik az olvasót a mindennapi problémák megoldásában és a végső nagy kérdésekre adott helyes válaszok megtalálásában.

Könyvünk nemcsak magyarul, hanem párhuzamosan angolul is tartalmazza a bibliai bölcsességeket. Így ez a kétnyelvű kiadvány hatékony segédeszköz az angol nyelvet tanulók szókincsének bővítésére, nyelvtudásának fejlesztésére. Az angol idézetekben előforduló szavak, kifejezések, szófordulatok a mindennapi angol társalgási nyelvben is jól hasznosíthatók.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634091950
  Kiadó
  Tinta Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2019
  Oldalszám
  177
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  218 g/db