Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekDr. Tompa Anna: Globalizáció és egészség

-20%
Dr. Tompa Anna: Globalizáció és egészség
3 800 Ft
Akció: 3 040 Ft
Kezdete: 2019.01.27   Visszavonásig érvényes!

Mentális környezet, környezetszennyezés, általános járványtan, életmód és egészség, krónikus nem fertőző betegségek. A szerző e fejezetcímek alatt tárgyalja a globalizált világ környezeti hatásait, a testi és a lelki betegségek környezeti hatásokra visszavezethető okait és a megelőzés lehetőségeit.
A könyvből olyan túlélési technikákat és egészséget védő, fejlesztő magatartásformákat ismerhetünk meg, amelyek segítségével a globalizált világ legfőbb megbetegítő tényezői elkerülhetők. A szerző a szemlélet átalakulását szorgalmazza, és bizonyítékokat szolgáltat arra nézve, hogy az egészség nem magánügy, hanem a világ élő és élettelen környezetének függvénye, amiért felelősséggel tartozunk magunknak és embertársainknak egyaránt.
Ajánljuk a könyvet az egészségügy, a környezetvédelem szakembereinek, a gazdasági és a politikai döntéshozóknak, az általános és a középiskolai pedagógusoknak és diákoknak, valamint az érdeklődő nagyközönségnek – mindazoknak, akik érzékenyek a környezet és az ember viszonyának alakulására, és érdeklődéssel, felelősséggel követik világunk változásait.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155166563
  Kiadó
  SpringMed Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  255
  Tömeg
  500 g/db