Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekDr. Barna István - Veresné Bálint Mária: Vesebetegek diétáskönyve - Az orvos és a dietetikus tanácsaival

-25%
ÚJ
Dr. Barna István - Veresné Bálint Mária: Vesebetegek diétáskönyve - Az orvos és a dietetikus tanácsaival
3 480 Ft
Akció: 2 605 Ft
Kezdete: 2019.11.04   Visszavonásig érvényes!

Becslések szerint Magyarországon 800 ezer lakosnak van középsúlyos vagy súlyos vesebetegsége. A mindennapi gyakorlatban a vesebetegségek diagnosztizálására és a kezelés eredményességének megítélésére néhány alapvető ismeret szükséges. A könyv orvosszerzője tömören és érthetően összefoglalja, amit a krónikus vesebetegségekről a vesebetegeknek tudniuk kell, sőt külön fejezetben ismerteti, hogy milyen módon lehet elkerülni/lassítani a veseelégtelenség kialakulását.
A könyv táplálkozástudományi szakértője szerint a táplálkozásnak központi szerepe van a krónikus veseelégtelenség kezelésében, gondozásában. A diéta személyre szabottan, a veseműködés csökkenésének üteme és kezelési módja szerint változik. A szerző ezért betegségenként mutatja be, és ad példákat (recepteket) a megfelelő diétára.
Fontos megérteni, hogy mit és miért kell módosítani az étrendben, és tudni azt, hogy a beteg együttműködése létfontosságú a diéta megvalósításához. Ebben kíván segítséget nyújtani ez a betegtájékoztató könyv.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155166761
  Kiadó
  SpringMed Kiadó
  Kiadás éve
  2019
  Oldalszám
  144
  Kötésmód
  puha kötés
  Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  200 g/db