Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekDr. Christiane Northrup: Energiavámpírok - Kerüld el a kimerítő és mérgező kapcsolatokat, és nyerd vissza az életerőd

-25%
Dr. Christiane Northrup: Energiavámpírok - Kerüld el a kimerítő és mérgező kapcsolatokat, és nyerd vissza az életerőd
3 290 Ft
Akció: 2 468 Ft
Kezdete: 2019.03.27   Visszavonásig érvényes!

Talán nem véletlen, hogy megakadt a szemed ezen a könyvön. Lehetséges, hogy a te környezetedben is néhányan energiavámpír módjára szívják az energiád? 
Szinte kivétel nélkül mindenki életében akad egy-két energiavámpír!
Ha kíváncsi vagy, kik is ők pontosan, tanácstalan vagy, hogyan kellene kezelned őket, a megfelelő könyvet tartod a kezedben!
Dr. Christiane Northrup leás az energiavámpír jelenség mélyére. De kezdjük az alapoktól.
Honnan tudjuk, hogy ki a vámpír az életünkben?
Miért tudnak ezek az emberek a mi energiánkból táplálkozni? 
Hogyan térjünk ki a mesterkedéseik elől?

A rendkívül érzékeny emberek - akiket empatáknak nevezünk - az együttérzés és törődés szemüvegén keresztül látják a világot, születésüktől fogva határtalan belső fényt hordoznak, megértőek, türelmesek és sok mindent elnéznek másoknak. Ha magadra ismertél, feltétlenül olvass tovább! A "vámpírok" számára ugyanis ők jelentik az ideális zsákmányt.
Az energiavámpírok remek érzékkel találják meg az empatákat. Kihasználják őket, és az energiájukból táplálkoznak egészen addig, míg fizikai, érzelmi és anyagi értelemben is romba döntik az életüket. 
Fontos, hogy tudd, van kiút. Ha felismered az ilyen kapcsolatokra jellemző viselkedési mintákat, akkor képes leszel azonosítani saját életed vámpír szereplőit, és időben ki tudsz majd lépni ezekből a kártékony kapcsolatokból. Dr. Northrup módszerek egész tárházát tanítja meg neked, és bőségesen ellát olyan gyakorlati praktikákkal, amiket azonnal elkezdhetsz alkalmazni a környezetedben. És mi jön ezután? A terhek letétele, felszabadultság és pozitív változások egész sora!

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789635299065
  Kiadó
  Édesvíz Kiadó
  Kiadás éve
  2019
  Oldalszám
  238
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  380 g/db