Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekDr. Hidvégi Tibor - Dr. Winkler Gábor: A diabetesgondozás kézikönyve

-25%
Dr. Hidvégi Tibor - Dr. Winkler Gábor: A diabetesgondozás kézikönyve
8 600 Ft
Akció: 6 450 Ft
Kezdete: 2019.01.27   Visszavonásig érvényes!

Az IDF-Atlasz adatai szerint 2017-ben 327 millió 20 és 64 év közti cukorbeteg élt a világon. El kell azon gondolkodni, hogy ezt a hatalmas betegtömeget miként lehet az egészségügyi rendszerben megfelelően ellátni. A betegút azon folyamatok egymásutániságát jelenti, amelyet a betegnek követnie kell az ellátása során annak érdekében, hogy a neki megfelelő ellátási szinten és minőségben kapja meg a kezelést.
A könyv a diabétesszel kapcsolatban minden tudnivalót felölel: a betegség előállapotát, a diabetestípusokat, a társbetegségeket, a betegekkel való kommunikációs lehetőségeket, s végső soron a betegség egészének menedzselését. Éppen ezért ajánlható a könyv mindazon szakembereknek, akik a cukorbetegek kezelésében, ellátásában részt vesznek. 
A könyv több mint 30 szerző közreműködésével készült; a maga nemében egyedülálló munka, amely reményeink szerint jó tájékozódást és segítséget nyújt majd a mindennapi munkában.
Ajánlható diabetológusoknak, családorvosoknak, dietetikusoknak, gyógytornászoknak, podiátereknek, életmód-tanácsadóknak, egészségfejlesztőknek, valamint PhD- és egyetemi hallgatóknak.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155166716
  Kiadó
  SpringMed Kiadó
  Kiadás éve
  2018
  Oldalszám
  306
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  538 g/db