Figyelem!

Kedves Vásárlóink

A Koronavírus járvány okozta egészségügyi kockázat miatt 2020. március 16-tól határozatlan időre felfüggesztjük a személyes átvétellel történő vásárlási lehetőséget.

Azon vásárlónk, akiknek folyamatban lévő személyes átvételes rendelése van, 2020. március 20-án péntekig még átvehetik a rendeléseiket.

2020. március 21-től az egészségügyi vészhelyzet elmúltáig nem lesz lehetőség a rendeléseket személyesen átvenni.

Bízunk benne, hogy a lehető leghamarabb elmúlik a vészhelyzet és visszatérhet az élet a rendes kerékvágásba.

Addig is vigyázzanak magukra és egymásra, aki teheti maradjon otthon és olvasson jó könyveket, melyeket nálunk kiszállítással továbbra is megrendelhet.

Jurek Gusztáv

ügyvezető

Új Könyvek

Könyv Kategóriák

Hírlevél

Könyv RészletekDr. Szentesy E. András: A túlélés titka III. - Szemtől szemben a magyar egészségüggyel

-26%
Dr. Szentesy E. András: A túlélés titka III. - Szemtől szemben a magyar egészségüggyel
3 500 Ft
Akció: 2 582 Ft
Kezdete: 2019.12.25   Visszavonásig érvényes!

A Túlélés titka című trilógia, a szerző tudományos, irodalmi és gyakorlati tevékenységének önéletrajzi szintézise, amely halálos betegségével, a prosztatarákkal kapcsolatos 10 év minden gyötrelmének, testi-lelki eredményeit és kudarcait dokumentálja.
A Szemtől szembe a magyar egészségüggyel című könyv a legszomorúbb, és legsokatmondóbb könyv, amely a Kanadából való hazatérésük utáni igen produktív évek legfigyelemreméltóbb eseményeit tárja elénk. Izgalmas történetek egész sora követi egymást, amikor is 2004 tavaszán, villámcsapásként csap le rájuk a Sors keze egy iszkémiás sztrók képében, amelynek során az írónak lebénul a jobb oldala, a keze és lába, majd amikor emberfeletti erővel ebből is kimászik, akkor immár harmadszor, támadásba lendül a régi nagy ellenség, a rák!
De nem bénítja meg betegsége, nem fordít hátat az életnek, és miközben élet-halál harcát vívja, leírja ennek a gyötrelmes időszaknak megrázó történetét. A könyv tragikus utolsó fejezetét a szerző felesége írta meg, akin keresztül, egy másik dimenzióból üzeni mindnyájunknak: Ne féljünk, mert nincs halál! Minden úgy igaz, ahogy az a könyvekben le van írva! Itt bezáródik egy kapu, és odaát kinyílik egy másik!

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789638735133
  Kiadó
  Living Earth - Élő Föld Kft.
  Kiadás éve
  2007
  Oldalszám
  264
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db