Nyitva tartás

Átvételi pontunk nyitva tartása:

Hétfő-Péntek 10-18

Szombat, vasárnap zárva!

Cím: 1067. Bp. Eötvös utca 9.

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekDr. Szentesy E. András: A túlélés titka III. - Szemtől szemben a magyar egészségüggyel

-26%
Dr. Szentesy E. András: A túlélés titka III. - Szemtől szemben a magyar egészségüggyel
3 500 Ft
Akció: 2 582 Ft
Kezdete: 2019.12.25   Visszavonásig érvényes!

A Túlélés titka című trilógia, a szerző tudományos, irodalmi és gyakorlati tevékenységének önéletrajzi szintézise, amely halálos betegségével, a prosztatarákkal kapcsolatos 10 év minden gyötrelmének, testi-lelki eredményeit és kudarcait dokumentálja.
A Szemtől szembe a magyar egészségüggyel című könyv a legszomorúbb, és legsokatmondóbb könyv, amely a Kanadából való hazatérésük utáni igen produktív évek legfigyelemreméltóbb eseményeit tárja elénk. Izgalmas történetek egész sora követi egymást, amikor is 2004 tavaszán, villámcsapásként csap le rájuk a Sors keze egy iszkémiás sztrók képében, amelynek során az írónak lebénul a jobb oldala, a keze és lába, majd amikor emberfeletti erővel ebből is kimászik, akkor immár harmadszor, támadásba lendül a régi nagy ellenség, a rák!
De nem bénítja meg betegsége, nem fordít hátat az életnek, és miközben élet-halál harcát vívja, leírja ennek a gyötrelmes időszaknak megrázó történetét. A könyv tragikus utolsó fejezetét a szerző felesége írta meg, akin keresztül, egy másik dimenzióból üzeni mindnyájunknak: Ne féljünk, mert nincs halál! Minden úgy igaz, ahogy az a könyvekben le van írva! Itt bezáródik egy kapu, és odaát kinyílik egy másik!

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789638735133
  Kiadó
  Living Earth - Élő Föld Kft.
  Kiadás éve
  2007
  Oldalszám
  264
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db