Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekDumas Dee: Piszkos titkok - Szerelem vihara 2. (Előjegyezhető, várható megjelenés: 2019.03.08.) Ára: 2774 Ft

Előjegyezhető
Dumas Dee: Piszkos titkok - Szerelem vihara 2. (Előjegyezhető, várható megjelenés: 2019.03.08.) Ára: 2774 Ft

Semmi sem maradhat rejtve

A megpróbáltatások még nem értek véget Zakaria és Zoé életében, hiszen hamarosan egy több évtizedes titokra derül fény, mely nemcsak Zakaria és családja életét változtatja meg, hanem a legjobb barátjáét, Gibrilét is. S ha ez még nem lenne elég, felbukkan egy nő is a múltból, aki semmitől sem riad vissza annak érdekében, hogy tönkre tegye Zakaria és szerettei életét. Majd egymást követően két tragédia is beárnyékolja a kapcsolatukat, így az izgalmak a tetőfokukra hágnak.

Vajon létezik kiút ebből a reményvesztett életből? S ha igen, visszaállhat-e a béke a családok között? Tarts velem, hogy együtt bogozhassuk ki a titkoktól hemzsegő szálakat, Párizstól Egyiptomig. 

Dee Dumas a nagy sikerű Marokkói szerelem és a Tiltott vágy című regényei után ezúttal Franciaországban és Egyiptomban kalandozva keresi a választ a kérdésre: vajon milyen vékony a határvonal szerelem és gyűlölet között.

 • Várható szállítási idő
  Előjegyezhető
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155875267
  Kiadó
  Álomgyár Kiadó
  Kiadás éve
  2019
  Oldalszám
  400
  Kötésmód
  puha kötés
  Státusz
  Előjegyezhető    
  Tömeg
  500 g/db