Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekEdward Klein: Miért nem szerethető Hillary?

-20%
Edward Klein: Miért nem szerethető Hillary?
3 790 Ft
Akció: 3 030 Ft3030
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Az ismert bestseller-szerző Hillary és Bill Clinton legbelső baráti köréhez tartozó személyek segítségével arra igyekszik fényt deríteni, miért utálják Amerikában legalább annyian a volt first ladyt, mint ahányan támogatják nem éppen átlagos politikai ambícióit.
Az amerikai elnökválasztás finiséhez közeledve Edward Klein meghökkentő tényfeltáró könyvet adott közre Hillary Clintonról, aki jó eséllyel pályázik pártja elnökjelöltségére és magára az amerikai elnökségre is, mely a világ legnagyobb becsben álló közéleti funkciója. Több tucat bizalmas forrásból szerzett információi intimitások sokaságát tartalmazzák arról, hogy mi is az igazi probléma a volt elnök férfiasságával, továbbá arról, hogy mitől és hogyan romlott meg vészesen Hillary és a hivatalban lévő Barack Obama viszonya.
Lehet, hogy Klein pletykakönyvet írt, de tények sokaságával tudja alátámasztani állításait. Márpedig az a pletyka, amelyikről tudjuk, hogy megfelel a valóságnak, már pletykának sem mondható többé. Így aztán nem meglepő, hogy a The New York Times bestseller-szerzőjének olvasótábora a háziasszonytól a poilitológusig terjed.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155332883
  Kiadó
  Atlantic Press Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  288
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés