Áruházunk december 15-én 0 órától december 24-n 12 óráig zárva tart, rendeléseket nem fogadunk.
A már leadott rendeléseket folyamatosan teljesítjük.
Legkésőbb december 18-án hétfőn minden rendelést átadunk a postának, a futárszolgálatnak, valamint átviszünk a személyes átvételi pontra.

Valamennyi kedves vásárlónknak Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánunk.

Várjuk vissza december 24-én 12 órától ismét.

Ügyfélszolgálat: +3618909816 +36304475140
ugyfelszolgalat@ujkonyvek.hu
Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekEnglish Zone 1 Student's Book

-15%
English Zone 1 Student's Book
3 620 Ft
Akció: 3 080 Ft3080
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

Az English Zone alacsonyabb óraszámú, illetve lassabb haladásra képes általános iskolai csoportok számára bizonyulhat ideális választásnak negyedik vagy ötödik osztálytól.
A szerző, Rob Nolasco, már több ízben bebizonyította sikeres sorozataival (WOW, Twist), hogy mennyire ismeri a tizenévesek világát, így az English Zone is biztosan hamar közkedveltté válik.

Elsősorban azoknak a csoportoknak javasoljuk ezt a sorozatot, akiknek a Project is nehéznek bizonyult, illetve nemcsak az alacsony óraszám, de a diákok képességei miatt is sokkal lassabb tempóra és még több gyakorlásra van szükség.

A négyszintes English Zone igencsak alapos mind a szókincs, mind a készségfejlesztés, a szituációs gyakorlatok valamint a nyelvtani gyakorlás tekintetében.

Minden fejezet tartalmaz egy project jellegű feladatot, mely a leckében megismert kulturális információhoz kapcsolódóan ad lehetőséget a személyes élmények feldolgozására.

Újdonság, a flashcard-ok használatának lehetősége, mely felső tagozaton igen ritka, ám annál szórakoztatóbb és praktikusabb.

A topic-based sorozat minden szintjén jól kiszámítható szerkezet és szellős, átlátható oldalak biztosítják a könnyebb eligazodást tanár-diák számára egyaránt.

Minden unit címe maga a témakör, amiről a lecke szól.

A leckék szóbeli bevezetéssel indulnak: egy képes történet egy párbeszédes szituációja vezeti be a témakört. Ezt a Language Zone követi, mely mindig csak egy konkrét nyelvtani jelenség alapos megismerését, gyakorlását biztosítja. Következik a Skill Zone, az elkülönített készségfejlesztés, melyhez minden esetben egy szituáció kapcsolódik, hogy a nyelvi funkciók is gyakorlásra kerüljenek. A már említett kulturális érdekességek és project feladat a Culture Zone című részben találhatóak.

A Look and Learn box-ok jó segítséget adnak kollégáink számára az adott tananyaghoz kapcsolódó újdonságok kiemeléséhez, gyakorlásához.

Az English Zone-hoz természetesen szójegyzék és magyar nyelvű nyelvtani összefoglaló készül, mely ezúttal a könyv hátsó részében lesz található. A tanmenet letölthető honlapunkról. Teszteket, óravázlatot és további részletes segítséget a tanári kézikönyvben találnak.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  angol
  ISBN
  9780194618007
  Kiadó
  Oxford University Press
  Kiadás éve
  2007
  Oldalszám
  96
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  330 g/db
Webáruház készítés