Áruházunk 2021. július 13-tól augusztus 13-ig nyári szünet miatt zárva tart, rendelést nem fogadunk. A már leadott rendelések feldolgozása és kiszállítása folyamatos.
Átvételi pontunk július 30-ig nyitva tart, a személyes átvétellel rendelt könyvek sms értesítés után a szokásos időben, hétköznap 9 és 18 óra között átvehetők.
Július 31. és augusztus 15. között átvételi pontunk is zárva lesz.
Áruházunk augusztus 13-án fogad ismét rendeléseket.
Új Könyvek Ügyfélszolgálat
ugyfelszolgalat@ujkonyvek.hu
.

A vásárlók értékelése alapján 2016-ban Magyarosrszág legjobb internetes áruháza, az Ország Boltja lettünk.

Új Könyvek

A Nap Kapuja - Lélekregény

Szerző Erdélyi Lili Ada
A Nap Kapuja - Lélekregény

A Nap Kapuja - Lélekregény

Szerző Erdélyi Lili Ada
Kötésmód:
puha kötés
Kiadás éve:
2019
ISBN:
9786155568763
Kiadó:
Fekete Sas Kiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
254
Tömeg
500 g/db

Benvenuta egyedül vág neki az - álom vezérelte - idegenbe vezető útnak, mialatt minden lépése újra szembesíti önmagával. Új életterében persze találkozik néhány sorsfordító személyiséggel...
A főszereplővel azonosulva engedjük, hogy az ő sorsának víziószerű eseményei szembesítsenek bennünket is az abszurd(nak tűnő) helyzetek megvilágosító hatásával, és a saját valóság(unk) szürrealitásával. Igazi beavatássá válik az a folyamat, ahogyan Mesterével összehozza a sors és hozzá költözve, mellette dolgozhat a proszektúrán. Haladva a történetében, néhány állomás után már nem vagyunk benne biztosak, hogy mikor és hol is járunk... Közben egy talányos Új Kísértés mellé sorsszerűen lép be a képbe Egykori Szerelme is. Mindegyik út másfelé terelné... Vagy mégsem a választásról szól a kihívás? A bizalom és az önbizalom próbatételei, a személyes sors fölismerése és fölvállalása; a velük járó lelki útvesztők (kényszer) helyzetei ezek. Elakad vajon a kétségek bozótjában? Lehetnek ebből értékes változásokat motiváló fölismerések? Spirituális személyiségfejlődés? Az út a cél: az Átlényegülés! 


"... A kofferemre gömbölyödve már alig érzem a testem... a jelent, a múltat, a jövőt... Időn kívüli ködös képek érzetei úsznak egymásba... Mintha valaki azt akarná, hogy ezen a vonagló sínhüllőn elringatódjam és valami más tudatállapottal ébredve érkezzem ezekből a köztes víziókból a Nagy Álomba! Egy új valóságba, egy másik országba vagy egy másik világba..."
Egyre többen indulunk el az álmaink és a jelek után. És egyre többen múlatjuk tékozló napjainkat a mindent halogató álomvilágunkban. És már egyre többen tudjuk azt is, hogy van élet a megszokott, belakott terünkön túl. Sőt az életen túl is. Azt tanítják, örök az életünk. De akkor miért van ez az élet, ez, amibe belehalunk? Egyáltalán meddig tart az Élet? E kérdések mentén indulunk el a Főszereplővel kalandos, eseménydús és benső vívódásokkal teli önnevelő útján. A levélregény formában az olvasó a főszereplővel együtt tapasztalhat meg egy titokzatosnak tűnő, ám annál bensőségesebb másik világot.

29%
2 800 Ft
1 988 Ft
Kezdete: 2021.06.11   Visszavonásig érvényes!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-3 munkanap

Adatok

Szerző:
Erdélyi Lili Ada
Várható szállítási idő:
2-3 munkanap

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK