Milyen bűnös titkokat őriznek az éjszakai mulatók sokat látott alkalmazottai? Miként válik a konzerv töltött káposztából luxuséttermi főfogás? Mi hever a tányérunkon valójában, és egyáltalán: hogyan került a csizma az asztalra?
Az Eszem-iszom, Hungary Kordos Szabolcs nagysikerű Hungary-sorozatának 4. darabja. Most változatlan szöveggel, új borítóval jelenik meg a sorozat legújabb, 8. kötete, a Restaurant, Hungary kiadásával egyidőben.
Első osztályú éttermek, lángososbódék, késdobálók és trendi bárok kulisszatitkairól rántja le a leplet. Tartson velünk ezen a különleges utazáson, ismerje meg a vendéglátósok trükkjeit, történetét és nem utolsósorban azt, hogyan élnek túl bennünket, nem éppen problémamentes vendégeket!
A szórakoztató riportkötet a pult mögé vezeti az olvasót, a konyhai lengőajtón túlra, valamint megmutatja azt is, hogyan viselkednek a hazai és nemzetközi sztárok a vendég szerepében, illetve mit teszünk mi, egyszerű földi halandók, amikor egy üveg bor társaságában kieresztjük a gőzt. Merüljön alá a vendéglátás világába, és garantáltan másként néz körbe, ha legközelebb ételt vagy italt rendel!