A vásárlók értékelése alapján 2016-ban Magyarország legjobb internetes áruháza, az Ország Boltja lettünk.

Új Könyvek

FUT - Földrajz - Utazás - Történelem

FUT - Földrajz - Utazás - Történelem

FUT - Földrajz - Utazás - Történelem

Kötésmód:
puha kötés
Kiadás éve:
2018
ISBN:
9789639987289
Kiadó:
Martin Opitz Kiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
170
Tömeg
408 g/db

""... az útazóknak egész cirkuluszát ezen itt következő kevés rubrikában alá lehet szedni: Henye útazók. Kandi útazók. Hazudozó útazók. Negédes útazók. Hiú útazók. Epés útazók. Ezeket követik a kénytelenségből útazók: A vétkei miatt útazó. A szerencsétlen s vétlen útazó. A simplex útazó. S legvégül - engedelmével a kegyes Olvasónak: Az érzékeny útazó, melly nevezett alatt ennmagamat értem - aki útazásomat megtettem, s már űlök, s számot akarok adni útazásom felől..."
(Lawrence Sterne: Érzékeny útazások Franczia- és Olaszországban. Fordította: Kazinczy Ferenc)

A történeti fejlődésben az utazás, vagy éppen maga az utazó speciális szerepet tölt be. Az ismeretszerzés legalapvetőbb eszköze az utazás. Éppen ezért az utazókat már az ókortól kezdve kitüntetett figyelem övezte. Elbeszéléseik, leírásaik egyszerre szolgáltattak új ismereteket és kifejezték az ember tudás iránti vágyát. A jó utazó - az érzékeny utazó - az utazás végére mindig több, ismeretekkel gazdagabb, bölcsebb lett.
A Dimenziók I. konferencia jelen kötetben megjelenő előadásai időben majd fél évezredet átfogva Kínától Latin-Amerikáig járják be világunkat. A természet- és
társadalomtudomány kutatóműhelyeiben, doktori iskoláiban készülő értekezések és kutatások adnak számot arról, hogy hol is tartunk a megismerés felé vezető úton. A tudomány, a kultúra dimenziói kerülnek egymás mellé interdiszciplináris, valódi tudományközi megközelítések segítségével."

27%
1 900 Ft
1 385 Ft
Kezdete: 2022.12.05   Visszavonásig érvényes!
Elfogyott, jelenleg nem rendelhető!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
A könyv megvásárlása után járó jóváírás virtuális számláján::
14 Ft

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK