Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekFatima Melek: Hürrem boszorkánya - A budai háremhölgy - Szulejmán sorozat V. kötete

-25%
Fatima Melek: Hürrem boszorkánya - A budai háremhölgy - Szulejmán sorozat V. kötete
Fő kategória >Regény >Történelmi
4 490 Ft
Akció: 3 368 Ft3368
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Fatima Melek egyforma otthonossággal mozog az erdei boszorkányok között, a fényes vármegyei bálokon és a hárem fülledten érzéki börtönében is. Határozott ecsetvonásokkal megfestett korképén megelevenedik a magyar történelem egyik eddig homályba burkolódzó korszaka.
Rettenetes titok köti össze a Fényességes Portát a Szigetvár környéki mocsarakkal. A Hürrem halálába beletörődni képtelen Szulejmán nagy hadjáratra készül, mialatt a nagyvezír és a szépséges Nurbanu hatalmi játszmáikkal mérgezik az udvar életét.
Eközben Magyarország háromfelé szakítva vérzik. Az egri győzelem már csak emlék a hősök ideje lejárt. Ilyen körülmények között esik a rabszolga-kereskedők karmai közé Gyöngyi, az elárvult nemes kisasszony. Számos kaland után a budai nagyúr, Arszlán háremébe kerül. A pasa erőskezű vezető és lenyűgöző férfi. Ágyasai rajonganak érte. Gyöngyi új barátokra és ellenségekre tesz szert a hárem buja, titkokkal teli világában. Egyre nehezebben tud parancsolni a vágyainak. Ám a pasa valamiért egy ujjal sem nyúl hozzá. Vajon miért tartogatja?
A regényben összecsapnak egymással a Szulejmán című tévésorozatból megismert szultánák, haszekik és ágyasok. Harcuk örvénye magába szippantja a hősnőt is. A magyar lány azonban az isztambuli úrnők méltó ellenfele lesz!

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155334344
  Kiadó
  Trivium Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  432
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés