Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekFejős Éva: Csajok 2. - Egy kis görög szigeten születik újra a nagy barátság

-26%
Fejős Éva: Csajok 2. - Egy kis görög szigeten születik újra a nagy barátság
3 999 Ft
Akció: 2 975 Ft
Kezdete: 2019.10.13   Visszavonásig érvényes!

A Csajok története hat évvel később folytatódik. Márk éppen darabokra tört szívvel hazatér Londonból, hogy újra összeterelje a nagy csapatot. Aztán csoda történik, Hanna, Móni, Flóra, Márk és Macska szívmelengető javaslatot kap Móni húszéves lányától, Lilitől: töltsenek el együtt tíz napot egy görög szigeten, ahol Lili idegenvezető, és szerelmes egy "görög istenbe". Hogy mi lesz a kisgyerekekkel? Márk szerint maradjanak otthon az apákkal, tudják meg, milyen éjfélig fent maradni, pocsolyákban ugrálni, gyorskaján élni - ők pedig elindulnak életük csajos nyaralására.

Egy tengerparti villa várja őket Thassoson, egy hányós éjszaka a welcome drinkként elfogyasztott tsipourótól, két forró nap Santorinin, egyszóval ez maga a felejthetetlen vakáció. Ahol az is kiderül, hogyan alakult az életük, és persze nem maradunk érzelmi hullámvasutazás nélkül sem. Sőt, megfogadják: segítenek Macskának. De vajon megváltoztathatja-e tíz varázslatos nap és egy lelkes baráti csapat valaki életét? 

Fejős Éva új regényében visszatérnek a barátnők, megmutatják, hogy új barátságokat akkor is lehet kötni, amikor nem akarjuk, és igazolják a régi szabályokat: 
1. egy közös kávézás igazi gyógyír a léleknek, 
2. az a legjobb ruha, aminek viselését később megbánod, 
3. nincs az a határidő, amit le lehetne késni, azonban ez nem vonatkozik a repülőgépekre.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155652479
  Kiadó
  Erawan Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2019
  Oldalszám
  340
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  350 g/db