A vásárlók értékelése alapján 2016-ban Magyarosrszág legjobb internetes áruháza, az Ország Boltja lettünk.

Új Könyvek

Különös boldogság

Szerző Ferdinandy György
Különös boldogság

Különös boldogság

Szerző Ferdinandy György
Kötésmód:
puha kötés
Kiadás éve:
2019
ISBN:
9786155721748
Kiadó:
Magyar Napló Kiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
224
Tömeg
248 g/db

"Ferdinandy György maga szabja meg az elvégzendő napi írói feladatát. A fonni, szőni valót magával viszi, amikor kontinenst cserél, még a repülőtereken sem hagyja elveszni az időt.
Visszatérő kétsége, hogy elmondott-e minden fontosat a "megszelídíthetetlen idegenről" és a "hazatérés lehetetlenségéről". Az elszámolás ott van e könyv személyes hangú - az új és a régi írásokból szerkesztett - Levél fiaimnak című nyitó fejezetében.
A következő ciklus időutazás. Az életéről mesél: a háborús évekről, szüleiről, az egykori Fradi-meccsről, az 50-es évek házibulijáról, ahol két világ ütközik össze. Írásaiból előlobbannak a franciaországi, a trópusi emlékek, majd a közelmúlt képei is, a hazai és a floridai háttérrel. Fordulatos történetek tükröződnek az olvasók tekintetébe arról: "Honnan jövünk? Kik vagyunk? Merre megyünk?" Gyanútlan olvasóját az író arra készteti, hogy vele együtt töprengjen: létezik-e harmadik út. 
A Forgácsokban részleteiben "takarítja be" mindazt, ami szembejön vele, aminek örül, amin bosszankodik. Többször szóba kerül az irodalmi élet is. Igényes gondolati tartalmai mellett a munkához és az élethez kötődő mély ragaszkodását adja át új könyvével az olvasóinak." 

27%
2 800 Ft
2 038 Ft
Kezdete: 2022.06.15   Visszavonásig érvényes!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap
A könyv megvásárlása után járó jóváírás virtuális számláján:: 20 Ft

Adatok

Szerző:
Ferdinandy György
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK