A vásárlók értékelése alapján 2023-ban 9. alkalommal lettünk Magyarország legjobb internetes könyváruháza.

Ország Boltja 2023 Minőségi díj Szórakozás és kikapcsolódás kategória I. Helyezett

Különös boldogság

Szerző Ferdinandy György
Különös boldogság

Különös boldogság

Szerző Ferdinandy György
Kötésmód:
puha kötés
Kiadás éve:
2019
ISBN:
9786155721748
Kiadó:
Magyar Napló Kiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
224
Tömeg
248 g/db

"Ferdinandy György maga szabja meg az elvégzendő napi írói feladatát. A fonni, szőni valót magával viszi, amikor kontinenst cserél, még a repülőtereken sem hagyja elveszni az időt.
Visszatérő kétsége, hogy elmondott-e minden fontosat a "megszelídíthetetlen idegenről" és a "hazatérés lehetetlenségéről". Az elszámolás ott van e könyv személyes hangú - az új és a régi írásokból szerkesztett - Levél fiaimnak című nyitó fejezetében.
A következő ciklus időutazás. Az életéről mesél: a háborús évekről, szüleiről, az egykori Fradi-meccsről, az 50-es évek házibulijáról, ahol két világ ütközik össze. Írásaiból előlobbannak a franciaországi, a trópusi emlékek, majd a közelmúlt képei is, a hazai és a floridai háttérrel. Fordulatos történetek tükröződnek az olvasók tekintetébe arról: "Honnan jövünk? Kik vagyunk? Merre megyünk?" Gyanútlan olvasóját az író arra készteti, hogy vele együtt töprengjen: létezik-e harmadik út. 
A Forgácsokban részleteiben "takarítja be" mindazt, ami szembejön vele, aminek örül, amin bosszankodik. Többször szóba kerül az irodalmi élet is. Igényes gondolati tartalmai mellett a munkához és az élethez kötődő mély ragaszkodását adja át új könyvével az olvasóinak." 

25%
2 800 Ft
2 100 Ft
Kezdete: 2024.02.25   Visszavonásig érvényes!
Elfogyott, jelenleg nem rendelhető!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Szerző:
Ferdinandy György
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK