Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekFern Michaels: Elégtétel - Aki megaláz egy büszke nőt, ne tervezzen nagy karriert

-25%
Fern Michaels: Elégtétel - Aki megaláz egy büszke nőt, ne tervezzen nagy karriert
3 499 Ft
Akció: 2 624 Ft2624
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

***Több, mint 70 millió eladott könyv írója***

Hét nagyon különböző nő testvéri szövetségbe tömörül az örök barátság jegyében, hogy orvosolják a jelent is beárnyékoló múltbeli sérelmeiket, és visszacsempésszék az örömöt, a nevetést az életükbe. Myra Rutledge barátnőivel, gyönyörű virginiai otthonukban, családias hangulatban, rózsaszín tulipánok között, rákfalatkákkal és jeges teával kényeztetik magukat a hétköznapokban.
A barátnők nekilátnak küldetésüknek, hogy kidolgozanak egy édes bosszút egy társukért. 
Julia Websterért, akinek férje, az Egyesült Államok szenátora korábban felesége kifinomultságát és eleganciáját használta a karrierje építéséhez. Mindeközben minden pillanatban visszaélt a nő bizalmával és romba döntötte az álmait. Legnagyobb politikai győzelme estéjén azonban komoly lecke vár rá. A szenátor nem sejti, hogy mekkora hiba volt annak a nőnek ártani, aki mellett hat másik sorakozik fel, hogy elégtételt vegyenek a piszkos húzásokért. 

Egy különös szövetség hihetetlenül izgalmas kalandjai bontakoznak ki: hét bátor nő, akit az igazságszolgáltatás semmibe vett, saját kezébe veszi a bíráskodást.

Fern Michaels amerikai írónő, közel 150 bestseller sikerkönyv szerzője, 70 milliós eladott példányszámmal a háta mögött. Romantikus regényei, krimijei világszerte népszerűek, rendszeresen vezetik a sikerlistákat, a magyar olvasók számára sem ismeretlen.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155692130
  Kiadó
  Álomgyár Kiadó
  Kiadás éve
  2017
  Oldalszám
  318
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  288 g/db
Webáruház készítés