Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekFrancis Chan: Őrült szeretet - Lenyűgözött a rendíthetetlen Isten

-25%
Francis Chan: Őrült szeretet - Lenyűgözött a rendíthetetlen Isten
2 750 Ft
Akció: 2 063 Ft
Kezdete: 2019.01.27   Visszavonásig érvényes!

Őrületes, tántoríthatatlan, mindenható szeretet. Eltűnődtél már valaha azon, hogy esetleg elszalasztjuk ezt a szeretetet?
Ha igazán belegondolsz, meglehetősen őrületes az egész. A világmindenség Istene - a nitrogén, a tűlevél, a galaxisok és az E-moll Teremtője, radikális, feltétlen, önfeláldozó szeretettel szeret minket. S mi a mi tipikus válaszunk minderre? Gyülekezetbe járunk, dalokat énekelünk, és megpróbálunk nem káromkodni.

Akár szavakba öntötted már, akár nem... mind tudjuk, hogy valami nem stimmel. Talán a szíved legmélyén arra vágysz, hogy szakíts a jelenlegi állapottal? Valódi hitre éhezel, amely világunk problémáira kézzelfogható, mi több, radiális megoldásokat kínál? Isten szenvedélyes szerelmi kapcsolatra hív téged. A vallásos beletörődöttségre nem az a válasz, hogy keményebben dolgozunk a "tedd ezt, ne tedd azt" listán, hanem az, hogy szerelembe esünk Istennel. Ha úgy találkozol az Ő szerelmével, ahogyan azt Francis leírja, nem maradsz ugyanaz az ember, aki voltál. Hiszen amikor őrülten szerelmes vagy valakibe, minden megváltozik.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155246678
  Kiadó
  Immanuel Alapítvány
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  310
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  230 g/db