Figyelem!

Kedves Vásárlóink

A Koronavírus járvány okozta egészségügyi kockázat miatt 2020. március 16-tól határozatlan időre felfüggesztjük a személyes átvétellel történő vásárlási lehetőséget.

Azon vásárlónk, akiknek folyamatban lévő személyes átvételes rendelése van, 2020. március 20-án péntekig még átvehetik a rendeléseiket.

2020. március 21-től az egészségügyi vészhelyzet elmúltáig nem lesz lehetőség a rendeléseket személyesen átvenni.

Bízunk benne, hogy a lehető leghamarabb elmúlik a vészhelyzet és visszatérhet az élet a rendes kerékvágásba.

Addig is vigyázzanak magukra és egymásra, aki teheti maradjon otthon és olvasson jó könyveket, melyeket nálunk kiszállítással továbbra is megrendelhet.

Jurek Gusztáv

ügyvezető

Új Könyvek

Könyv Kategóriák

Hírlevél

Könyv Részletek



Francoise Kerndter - Dr. Fritz Kerndter - Pálfy Mihály: Gasztronómiai szótár: Francia-Magyar - Magyar-Francia

-25%
Francoise Kerndter - Dr. Fritz Kerndter - Pálfy Mihály: Gasztronómiai szótár: Francia-Magyar - Magyar-Francia
2 990 Ft
Akció: 2 230 Ft
Kezdete: 2019.12.25   Visszavonásig érvényes!

A kiadvány tartalma összesen mintegy 5000 aktuális szakkifejezés nyelvenként, kb. 6000 fordítással irányonként.
Szakterületek: általános gasztronómia, elkészítési módok és főzési fortélyok, hozzávalók, fűszerek, gyümölcs- és zöldségfajták, ételek és italok stb.
A Függelék tartalma: francia és magyar étlapok és receptek fordítással, országismereti információk, hasznos címek a vendéglátóipar és gasztronómia területéről.
A szakszótár különösen ajánlott vendéglátóiparban dolgozók, vendéglátóipari képzésben résztvevő diákok és oktatók, munkavállalók, fordítók, újságírók és turisták részére, illetve mindenkinek, aki munkája során szembesül a gasztronómiai szaknyelv okozta problémákkal.

  • Várható szállítási idő
    1-3 munkanap
    Nyelv
    magyar; francia
    ISBN
    9789637460562
    Kiadó
    Grimm Kiadó
    Kiadás éve
    2008
    Oldalszám
    184
    Kötésmód
    puha kötés
    Tömeg
    200 g/db