Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekGFK 300. - 24 fantasztikus novella . A Galaktika Fantasztikus Könyvek 300. kötete

-25%
GFK 300. - 24 fantasztikus novella . A Galaktika Fantasztikus Könyvek 300. kötete
Fő kategória >Regény >Sci-fi
3 290 Ft
Akció: 2 468 Ft2468
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Repüljünk! Repüljünk el a múltba, ami nem egészen a mi múltunk. Repüljünk el a jövőbe, annak sokféle, hol tarkább, hol komorabb színekkel megfestett változatába. És repüljünk el mai világunk legrejtettebb zugaiba, ahol olyan eseményeknek lehetünk tanúi, melyekről azt hittük, nem is létezhetnek. Ohó, pedig dehogynem. Az írói képzelet számára nem lehet határokat szabni, nem ismeri azt a szót, hogy lehetetlen. Ezúttal huszonöten gyűltek össze, hogy kötetünk lapjait megtöltsék a legszórakoztatóbb, legelgondolkodtatóbb, legelképesztőbb történetekkel. Hogy kik ők?

Tom Anderson - Antal József - Benedek Szabolcs - Bojtor Iván - Orson Scott Card - Arthur C. Clarke - Valerio Evangelisti - Herbert W. Franke - Sergio Gaut Vel Hartman - Hász Róbert - Robert A. Heinlein - Mihail Jemcev - Diana Wynne Jones - Kasztovszky Béla - Ursula K. Le Guin - Lőrinczy Judit - Nemere István - Jeremej Parnov - Robert J. Sawyer - Sirokai Mátyás - Szélesi Sándor - Toochee - Varga Csaba Béla - John Varley - Ian Watson

És a kötet sem akármilyen kötet: a Galaktika Fantasztikus Könyvek sorozat 300. darabja. Meglepetés olvasóinknak, a fantasztikum rajongóinak. Izgalmas és csodálatos történetek gyűjteménye azoknak, akik szeretnek elrepülni egzotikus, idegen tájakra, és új élményekkel gazdagodni. Repüljenek velünk!

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155508585
  Kiadó
  Metropolis Media
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  380
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés