Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekGarth Risk Hallberg: Ég a város

-25%
Garth Risk Hallberg: Ég a város
5 999 Ft
Akció: 4 499 Ft
Kezdete: 2019.02.10   Visszavonásig érvényes!

New York City, 1976 
Ismerjék meg Regant és Williamet, a város talán legszerencsésebb figuráit; Keitht és Mercert, akik jóban-rosszban szeretik őket; a két külvárosi tizenévest, Charlie-t és Samanthát, akiket leginkább csak a belvárosi punkszcéna csábít; Richardot, a rögeszmés magazinriportert, és az idealista szomszédját, Jennyt - és végül a nyomozót, aki megpróbálja kitalálni, hogy ezeknek az embereknek mi közük van a Central Parkban történt szilveszteri lövöldözéshez. Mert amikor az 1977. július 13-ai nagy áramszünet teljes sötétségbe borítja ezt a világot, mindegyikük élete örökre megváltozik.
A titok után nyomozva az emberi kapcsolatok útvesztőjében végül eljutunk a zsúfolt metropolisz legrejtettebb zugaiba is. Az Ég a város felejthetetlen nagyregény a szerelemről, az árulásról és a megbocsátásról, a művészetről, az igazságról és a rock 'n' rollról, mindarról, amiért élni érdemes.

Garth Risk Hallberg Louisianában született 1978-ban, majd Észak-Carolinában nőtt fel. Írásait többek közt a The New York Times és a The Millions publikálta. Az Ég a város az első regénye. A könyvet megjelenésekor a Vogue, a The Washington Post, a The Wall Street Journal, a Los Angeles Times és a San Francisco Chronicle is az év legjobb könyvei közé sorolta, kiemelve a dickensi történetmesélés hagyományainak felelevenítését és a regény olvasmányosságát.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634059585
  Kiadó
  Európa Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2019
  Oldalszám
  1042
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  1,25 kg/db