A vásárlók értékelése alapján 2023-ban 9. alkalommal lettünk Magyarország legjobb internetes könyváruháza.

Ország Boltja 2023 Minőségi díj Szórakozás és kikapcsolódás kategória I. Helyezett

Gazdagabb, bölcsebb, boldogabb

Alcím Hogyan nyernek a világ legjobb befektetői a piacokon és az életben
Szerző William Green
Gazdagabb, bölcsebb, boldogabb

Gazdagabb, bölcsebb, boldogabb

Alcím Hogyan nyernek a világ legjobb befektetői a piacokon és az életben
Szerző William Green
Kötésmód:
kemény kötés
Kiadás éve:
2022
ISBN:
9786156088031
Kiadó:
A4C Books
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
344
Tömeg
500 g/db

William Green, a neves pénzügyi újságíró egy friss és minden várakozást felülmúlóan mélyenszántó könyvvel jelentkezik. A világ legkiválóbb befektetőivel készített több mint negyven interjúján alapuló kötet ékesen bizonyítja, hogy a vagyonépítés receptjei az élet más területein is hasznosnak bizonyuló tanulságokkal szolgálnak.

Milliárdos befektetők. Ha rájuk gondolunk, bámulattal vegyes gyanakvással tesszük. Nyilvánvalóan van bennük valami zseniális - a mitológiából ismert Midász-érintés. Vajon a birtokukban lévő képességek átadhatók? És vajon a pénzcsináláson túl van-e számunkra tanítanivalójuk?
A Gazdagabb, bölcsebb, boldogabb című könyvében William Green sorsfordító leckéket oszt meg olvasóival azon több száz órányi interjúi alapján, amiket az elmúlt huszonöt esztendőben készített befektetési legendák egész sorával. Mint rávilágít, tehetségük messze túlmutat a pénzügyeken, és sok esetben a gyakorlati filozófiára is kiterjed. Ezek a nők és férfiak sokkal inkább összefüggéseiben látják a világot. Figyelemre méltó érzékkel azonosítják be a trendeket, fanatikus fegyelmet gyakorolnak, racionális gondolkodással minimalizálják a kockázatokat és maximalizálják a hozamot, továbbá kiemelkedő fájdalomtűrő képességre tettek szert. Elképesztően értenek ahhoz, hogy az őrjítő komplexitást két-három egyszerű változóba sűrítsék.
A szerző nemcsak a méltán híres ikonok - így például Charlie Munger, Howard Marks vagy Sir John Templeton - stratégiai gondolkodását mutatja be, hanem az olyan zseniális új befektetési sztárokét is, mint Mohnish Pabrai, Nick Sleep és Laura Geritz. A kötetben olvasható briliáns meglátások pénzügyileg, szakmailag és emberileg is gazdagítani fogják az olvasót.

Részlet a szerző bevezetéséből:
"Legendás befektetők egész sorával készítettem interjút a Forbes, a Money, a Fortune és a Time magazinoknak, újra és újra feltéve az engem mind a mai napig élénken foglalkoztató kérdéseket: milyen elveknek, folyamatoknak, meglátásoknak, szokásoknak és személyiségjegyeknek köszönhetően képes ez a maroknyi kisebbség hosszú távon legyőzni a piacot és látványosan meggazdagodni? És ami ennél is fontosabb: hogyan profitálhatok én és olvasóim ezeknek a szélsőségesen sikeres befektetőknek a tanulmányozásából, valamint nyerő módszereik visszafejtéséből?
Kezdtem megérteni, hogy a legnagyobb befektetők független szellemi gondolkodók. Nem félnek megkérdőjelezni és megtagadni a konvencionális bölcsességet. Ami azt illeti, leginkább azért érdemes tanulmányozni az ebben a könyvben bemutatott befektetőket, mert nemcsak azt tudjuk tőlük megtanulni, hogyan gazdagodjunk meg, hanem azt is, hogy miként javíthatjuk gondolkodásmódunkat és döntéshozatali módszereinket.
Az ezeken az oldalakon szereplő befektetők több billió dollárt kezelnek ügyfelek millióinak. Remélem, hogy ezek a kivételes emberek más megvilágításba helyezik - és gazdagítják - olvasóim életét. Fogadni mernék rá, hogy így lesz."

27%
5 990 Ft
4 373 Ft
Kezdete: 2024.04.07   Visszavonásig érvényes!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Szerző:
William Green
Alcím:
Hogyan nyernek a világ legjobb befektetői a piacokon és az életben
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK