A vásárlók értékelése alapján 2022-ben 8. alkalommal lettünk Magyarország legjobb internetes könyváruháza.

A hangszerek mi vagyunk - A 30 éves Bolyki Brothers tagjaival beszélget Gégény István

Szerző Gégény István
A hangszerek mi vagyunk - A 30 éves Bolyki Brothers tagjaival beszélget Gégény István

A hangszerek mi vagyunk - A 30 éves Bolyki Brothers tagjaival beszélget Gégény István

Szerző Gégény István
Kötésmód:
kemény kötés
Kiadás éve:
2015
ISBN:
9789632882970
Kiadó:
Harmat Kiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
176
Tömeg
360 g/db

"Megrázó és elgondolkodtató, nem mindennapi történet. Végtelen megnyugvással olvastam, hogy mindnyájanj egyetlen csodálatos rendező elv alapján létezünk, és végre valaki le meri írni a mi zenei pályánk kapcsán is, hogy Isten léte nem opció, hanem tény.
Sallangmentes, bátor és nagyon emberi megnyilatkozások, látszik, hogy egyikük sem próbálja elkendőzni az igazságot. Hol a sírástól, hol a nevetéstől könnyezve olvastam végig a könyvet. Számos dologban megerősített, és már előre örülök, hogy milyen sokan merítenek erőt Bolykiék példájából." (Malek Andrea)

"Szív, lélek, tehetség felsőfokon! A Bolyki Brothers tagjainak történetei olyan értékekre irányítják a figyelmünket, amelyek itthon még elvétve találják a helyüket." (Charlie)

"Művészetünk Káin közösségéből származik, ám ha Istennek ajánljuk és dicsőítésére müveljük, nem kell meghamisítanunk, honann jöttünk. Sőt, azt is megvallhatjuk, hová megyünk. Öröm volt olvasni ezeknek az őszinte és igazságra törekvő zenészeknek a föntről és a lentrtől szóló vallomásait. Az örökkévaló Isten a legjobb menedzser, s ő határozza meg művészetünk anyagi és szellemi érvényességét is." ( Szakcsi Lakatos Béla)

"Talán Püspökszentlászlón a kápolna szentelésén találkoztunk először. Még Bolyk' Boys Band volt a nevük. A káplna áll, ők pedig már Bolyki Brothers néven szövik egymásba a hangjukat, és kötik össze a földet az éggel. Alig vártam a könyvet, hogy a szavaikkal is körbefonjanak. Hogy összekössenek engem - saját magukkal." (Süveges Gergő)

"Nagyszerű könyv ! Ez az életől lüktető, közvetlen hangvételü beszélgetésfolyam úgy mutatja be a Bolyki Brothers esszenciáját adó emberi drámákat és feltámadásokat, hogy a sokszor hihetetlen történetekre való rácsodálkozás és az együttérzés érzelmi hullámvasútja teljesen magával ragadja az olvasót. Tanúságtétel ez a javából, amit maga Isten fűszerezett meg jó sok humorral!" (Simon András)

28%
2 900 Ft
2 088 Ft
Kezdete: 2023.09.22   Visszavonásig érvényes!
Elfogyott, jelenleg nem rendelhető!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Szerző:
Gégény István
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK