Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekGégény István: A hangszerek mi vagyunk - A 30 éves Bolyki Brothers tagjaival beszélget Gégény István

-22%
Gégény István: A hangszerek mi vagyunk - A 30 éves Bolyki Brothers tagjaival beszélget Gégény István
2 900 Ft
Akció: 2 260 Ft2260
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

"Megrázó és elgondolkodtató, nem mindennapi történet. Végtelen megnyugvással olvastam, hogy mindnyájanj egyetlen csodálatos rendező elv alapján létezünk, és végre valaki le meri írni a mi zenei pályánk kapcsán is, hogy Isten léte nem opció, hanem tény.
Sallangmentes, bátor és nagyon emberi megnyilatkozások, látszik, hogy egyikük sem próbálja elkendőzni az igazságot. Hol a sírástól, hol a nevetéstől könnyezve olvastam végig a könyvet. Számos dologban megerősített, és már előre örülök, hogy milyen sokan merítenek erőt Bolykiék példájából." (Malek Andrea)

"Szív, lélek, tehetség felsőfokon! A Bolyki Brothers tagjainak történetei olyan értékekre irányítják a figyelmünket, amelyek itthon még elvétve találják a helyüket." (Charlie)

"Művészetünk Káin közösségéből származik, ám ha Istennek ajánljuk és dicsőítésére müveljük, nem kell meghamisítanunk, honann jöttünk. Sőt, azt is megvallhatjuk, hová megyünk. Öröm volt olvasni ezeknek az őszinte és igazságra törekvő zenészeknek a föntről és a lentrtől szóló vallomásait. Az örökkévaló Isten a legjobb menedzser, s ő határozza meg művészetünk anyagi és szellemi érvényességét is." ( Szakcsi Lakatos Béla)

"Talán Püspökszentlászlón a kápolna szentelésén találkoztunk először. Még Bolyk' Boys Band volt a nevük. A káplna áll, ők pedig már Bolyki Brothers néven szövik egymásba a hangjukat, és kötik össze a földet az éggel. Alig vártam a könyvet, hogy a szavaikkal is körbefonjanak. Hogy összekössenek engem - saját magukkal." (Süveges Gergő)

"Nagyszerű könyv ! Ez az életől lüktető, közvetlen hangvételü beszélgetésfolyam úgy mutatja be a Bolyki Brothers esszenciáját adó emberi drámákat és feltámadásokat, hogy a sokszor hihetetlen történetekre való rácsodálkozás és az együttérzés érzelmi hullámvasútja teljesen magával ragadja az olvasót. Tanúságtétel ez a javából, amit maga Isten fűszerezett meg jó sok humorral!" (Simon András)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632882970
  Kiadó
  Harmat Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  176
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés