Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekGena Showalter: Éjsötét szenvedély - Az Alvilág Urai V.

-25%
Gena Showalter: Éjsötét szenvedély - Az Alvilág Urai V.
3 599 Ft
Akció: 2 695 Ft
Kezdete: 2019.09.16   Visszavonásig érvényes!

Az Alvilág Urai és a Vadászok közti harc nem ért véget
Aeron, a harag démonának őrzője sosem látott még ilyen gyönyörű orvgyilkost. Olivia megesküszik, hogy nem démoni erő lakozik benne, hanem egy bukott angyal, aki azért vesztette el a szárnyait, mert nem volt képes teljesíteni gyilkos küldetését. A gyönyörű halandó felkorbácsolja a halhatatlan harcos szenvedélyét, de kettőjük szerelme nem csak rájuk hozhat pusztulást, de az ártatlanokat is örök kárhozatra ítélheti.
Aeronnak dönteni kell; kötelességének vagy vágyainak engedelmeskedjen. Hűséges kísérője és tanácsadója Olivia vesztét akarja, miközben egy mindegyiküknél veszélyesebb ellenség szegődik a nyomukba, hogy elvégezze a feladatot, amire a lány képtelen volt
Gena Showalter a paranormális-romantikus irodalom csillaga. Világszerte népszerű sorozataiban démoni vágyakkal és emberfeletti hatalommal rendelkező férfiak, és az őket csábító nők szerelmét írja meg, szenzációs sikerrel.

Insomnia: Ébren tart a vágy, az izgalom, a szenvedély. Ez az INSOMNIA könyvek birodalma. Ne várd a hajnalt, olvasd ki az éjszakát!

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634330028
  Kiadó
  Libri Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  527
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  422 g/db