Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekGerard van Emmerik: Csibefiú

-25%
Gerard van Emmerik: Csibefiú
Fő kategória >Regény >Szépirodalmi
2 490 Ft
Akció: 1 868 Ft1868
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Noor, az intelligens, művészi hajlamú, fiatal nő hozzámegy a nagydarab, gyermeki lelkületű farmerhez, Lucashoz. A valószínűtlennek tűnő házasság ellenére békésen élik mindennapjaikat az elszigetelt tanyán. A férfinak ott vannak a tyúkjai, a nőnek pedig a távoli levelezőtársak, no meg az álmai. És persze ott vannak egymásnak: Lucasnak Noor, Noornak Lucas.
Húsz év házasság után azonban egyszer csak felborul az egyensúly: megszületik Jimmy, anyja szeme fénye. Lucas pedig soha többé nem lesz az első helyen Noor szívében, ami miatt kétségbeesett lépésre szánja el magát...
A Csibefiú lenyűgöző regény, amelynek középpontjában a vágy, a féltékenység, de legfőképpen s mindezeken túl a szeretet áll.
"Okos, meghökkentő és roppant nyomasztó." (Trouw)
"Attól, hogy az elbeszélés megtévesztően családias-otthonos légkörben játszódik, még jobban hat a képzeletre." (NRC Handelsblad)
"Briliánsan megírt történet!" Arie Storm, (TROS Nieuwsshow)
"Amit Van Emmerik írt, az éppolyan kifinomult, mint amilyen lebilincselő." (Vrij Nederland)
Gerard van Emmerik (1955-) egy félreeső tanyán töltötte gyerekkorát a hollandiai Veluwében. Eddigi regényei és elbeszéléskötetei elismerő fogadtatásra találtak mind a kritika, mind pedig a széles olvasóközönség körében. Van Emmerik a Hollands Maandblad című tekintélyes irodalmi folyóirat szerkesztőbizottsági tagja, emellett prózaírást tanít Amszterdamban.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155261619
  Kiadó
  Tarandus Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  228
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés