Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekGlenn Greenwald: A Snowden-ügy - Korunk legnagyobb lehallgatási botránya

-25%
Glenn Greenwald: A Snowden-ügy - Korunk legnagyobb lehallgatási botránya
3 900 Ft
Akció: 2 925 Ft2925
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

2013 májusában Glenn Greenwald Hongkongba indult, hogy találkozzon egy névtelen forrással, aki állítása szerint elképesztő bizonyítékokkal rendelkezik az amerikai kormány egész világot érintő kémtevékenységéről. A 29 éves Edward Snowden a Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) alkalmazottja volt, és olyan dokumentumokat tárt a nyilvánosság elé, amelyek igen heves vitákat váltottak ki a nemzetbiztonság és az információs önrendelkezés kérdéseiről.
Greenwald felidézi a Hongkongban töltött tíz eseménydús napot, megvizsgálja a The Guardianben közölt tudósításaiban már körbejárt megfigyelési tevékenység szélesebb összefüggéseit és következményeit. Könyvében először illeszti egymás mellé az összes mozaikdarabkát, és a közvetlenül Snowdentől kapott, korábban sehol máshol nem publikált dokumentumokkal igazolja az NSA példátlan visszaéléseit.
"Az íróasztalomnál ülve bárkit megfigyelhettem, önt vagy a könyvelőjét, egy szövetségi bírót vagy akár az elnököt is, ha rendelkezésemre állt egy személyes emailcím."

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633041833
  Kiadó
  HVG Könyvek
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  366
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés