Mit tegyünk, ha kiderül, hogy a gabonafélékben található sikérre (gluténre) érzékenyek vagyunk?
A könyv szerzője több, mint 10 éve kellett, hogy a gluténmentes ételek elkészítését megtanulja és e könyvben az eddigi tapasztalatai alapján készült receptjeit osztja meg az Olvasóval.
"A gluténmentes finomságok recepteskönyvé"-be olyan ételek kerültek, melyek nagyon ízletesek, rendkívül mutatósak és mégis könnyen elkészíthetők.
Recepteket találnak e könyvben a tésztaféléket kedvelő emberek ugyanúgy, mint a vitamindús, hiányállapotok elkerülését szem előtt tartó, egészséges táplálkozást igénylők.
A gluténmentes ételek elkészítését érdemes könyvből tanulni, mert sok időt és fáradságot takaríthat meg vele!
107 étel receptjét és fotóját, valamint a "Hasznos információk" fejezetben a gluténérzékenységgel kapcsolatos fontos tudnivalókat találhat meg e kötetben az Olvasó