A vásárlók értékelése alapján 2016-ban Magyarország legjobb internetes áruháza, az Ország Boltja lettünk.

Új Könyvek

Gondolatok pelenkában

Szerző Janáky Marianna
Gondolatok pelenkában

Gondolatok pelenkában

Szerző Janáky Marianna
Kötésmód:
puha kötés
Kiadás éve:
2020
ISBN:
9786156168016
Kiadó:
Fekete Sas Kiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
127
Tömeg
90 g/db

"...műfaji aranycsináló.", írta Tarján Tamás még 2015-ben. Akkor már jelentek meg Janákynak verses interjúi és dráma-pantomimjei.
Eddig megjelent kötetek: Egységesülés, versek, 2008. Novellák regénye, Ab-Art Kiadó, 2016. Magamba ragasztottalak, Fekete Sas Kiadó, 2018. Paplan alatt, Tiszatáj Alapítvány, 2019.
Ez a kézirat is újszerű. Szépirodalmi igénnyel megírt, szórakoztató írásmű. Kedves, szeretetteljes "Nicsak, ki beszél még?" parafrázis. A szöveg meg se próbálja leplezni fikcionalizáltságát, és nyelvileg jól formált. Hangulatos, derűs, olykor idealisztikus, finoman didaktikus, 100.000 karakteres nagyi napló az unokáról.
Gyereket tervező párok, fiatal anyukák, anyák, nagymamák lehetnek a célolvasói a könyvnek. Nagyon izgalmas vállalkozás. Nagymama tudás és gyerekszáj.

Részlet:
"Majd adok én nektek védőoltást!, fordultam volna át a jobb oldalamra, de ekkor már csak a hátamra sikerült, és fekete bodym hasán a nyelv egyre hosszabb és pirosabb lett. Később hallottam még, hogy becsukódik a szobám ajtaja, és nemsokára megint ketten szórakoztak. Papa gitározott, mama énekelt. Még jó, hogy nem tesztek bele a gitártokba!, fordultam magamba duzzogva."
"Reggel aztán rossz hangulatban ébredtem. Fájt a hasam. Rájöttem gyorsan, hogy a macim helyett egy sörösüveget ölelek. Hűha! Mit tegyek? Jaj, mama észre ne vegyen, ha hazajön, mert lesz nemulass papának és a legjobb barátjának!, mondtam a sörös üvegnek, és gyorsan kidobtam az ágyból. Az áruló meg együtt érezve velem, begurult a szekrény alá." 

27%
1 900 Ft
1 385 Ft
Kezdete: 2022.10.30   Visszavonásig érvényes!
Elfogyott, jelenleg nem rendelhető!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Szerző:
Janáky Marianna
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
A könyv megvásárlása után járó jóváírás virtuális számláján::
14 Ft

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK