A vásárlók értékelése alapján 2023-ban 9. alkalommal lettünk Magyarország legjobb internetes könyváruháza.

Ország Boltja 2023 Minőségi díj Szórakozás és kikapcsolódás kategória I. Helyezett

Graphisoft 2.0

Alcím A generációváltás drámái
Szerző Bojár Gábor
Graphisoft 2.0

Graphisoft 2.0

Alcím A generációváltás drámái
Szerző Bojár Gábor
Kötésmód:
puha kötés
Kiadás éve:
2021
ISBN:
9789633557617
Kiadó:
Park Könyvkiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
285
Tömeg
396 g/db

Bojár Gábor 2005-ben megjelent GRAPHI-sztori című könyve a vállalkozói karrier élvezetes izgalmairól szólt, egy lelkesedéssel és szenvedéllyel teli életszakaszról, mely sokak számára bizonyult inspiráló olvasmánynak, és nagyban hozzájárult a magyarországi vállalkozói kultúra fejlődéséhez is.
A Graphisoft 2.0 azokhoz szól, akik az első buktatókon túljutva a növekedés fájdalmaival kénytelenek szembenézni. A szerző a folytatásban inkább a nehézségekre, az elkövetett hibákra fókuszál, arra igyekszik felhívni a figyelmet, hogy a hibás döntésekből és gyengeségekből lehet a legtöbbet tanulni.

,,Azt szokták mondani, hogy -a csúcson kell abbahagyni-, de én ezzel nagyon nem értek egyet. Akkor kell abbahagyni, amikor látod, hogy innen már más jobban tudná csinálni. És ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy kudarcot vallottál. Más méretben más típusú vezetőre lehet szükség, ezt is szeretném bemutatni ebben a könyvben, arra bátorítva a sikeres vállalkozókat, hogy amikor eljön az ideje, legyen erejük és bátorságuk elengedni az általuk alapított céget."

Bojar Gabor fizikus, az 1982-ben alakult Graphisoft szoftvervállalkozás alapitoja. Fő termeket, az ArchiCAD-et 100 országban tobb mint 300 ezer epitesz hasznalja. A cég 2007-ben beolvadt a nemetországi központú Nemetschek cégcsoportba. Bojár Gábor munkajat tobbek kozott Szechenyi-dijjal, a Koztarsasagi Erdemrend Kozepkeresztjevel, az Ernst & Young Az Év Üzletembere dijaval ismertek el. Jelenleg a Graphisoft Park ingatlanvallalkozas elnoke és az általa alapított felsőoktatási vállalkozás, az AIT-Budapest vezetoje.

Nem a Hogyan legyünk sikeresek? avagy Miért én voltam mindig a legokosabb? típusú könyv. Bojár Gábor a Graphisoft történetének második, a tőzsdei bevezetést követő számos buktatóval teli történe - tét irigylésre méltó önkritikával és öniróniával meséli el. Teheti, hisz végül ez is sikertörténet lett. Csak más, mint amilyet megszoktunk.
Király Júlia, közgazdász, egyetemi tanár


Kivételesen őszinte, lendületes dokumentumot írt Bojár Gábor a Graphisoft sikeres tőzsdei bevezetése utáni hajmeresztő kalandjairól: milyen hibákat követett el, mi mindent kellett volna figyelembe vennie, milyen erényekkel és fogyatkozásokkal szembesült, milyen valóságos érdekek mozgatják a befektetőket és a szakembereket, milyen a valóban működő világpiac? Gazdasági ügyekben járatlanoknak is melegen ajánlom.
Spiró György

28%
3 990 Ft
2 873 Ft
Kezdete: 2024.04.07   Visszavonásig érvényes!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Szerző:
Bojár Gábor
Alcím:
A generációváltás drámái
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK