Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekGu Ja-hyoung: PSY a lovacskázó filozófus

-20%
Gu Ja-hyoung: PSY a lovacskázó filozófus
2 499 Ft
Akció: 1 990 Ft1990
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Adva van a globalizáció egyik magasan iparosodott sikerországa, amelyet tíz külföldiből kilenc csupán az északi szomszédjával évtizedek óta folytatott kíméletlen hidegháború kapcsán ismer.
Advan van Gangnam, egy összetett szó, amiből a gang szó a folyót - a Han-folyót - jelenti, a nam pedig a déli égtájat, szemben Észak-Szöullal, azaz a Gangbukkal, amely a tizenötödik század óta volt az ország fővárosa.
A Gangnam negyed és vele Szöul elképesztő méretű fejlődése, amely a hetvenes évek elején indult meg, sok pénzt hozott a környéknek, és Gangnamet a fényűzés szinonimájává tette.
A Gangnam Style a nagymenőség szimbóluma - mára pedig egy robbanásszerűen terjedő lovacskázós világjárvány megnevezése is egyben. Polgárpukkasztás, bohóckodás, technoalapok mögé rejtett mély filozófiai mondanivaló: mindez együtt a műfaj feltalálója, Psy, polgári nevén Pak Cseszang. Fogadják őt szeretettel!

A huszonegyedik század nagy kulturális hírmondója.
Ez a szokatlan könyv újabb ablak egy szokatlan, egzotikus kultúrára.
Valamiféle rossz vicc? Öncikizés? Gúny, amely valakik ellen irányul? Psy is céljául tűzte ki a lázadást, és a művészi szabadság mindenek feletti voltát hirdeti, mégpedig globálisan, úgy, hogy mindenki magáénak érezheti.
Magyarországon még művészetpolitikai személyi döntés ellen is tiltakoztak a lovacskázással.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633731482
  Kiadó
  Könyvmolyképző Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  240
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés