A vásárlók értékelése alapján 2016-ban Magyarország legjobb internetes áruháza, az Ország Boltja lettünk.

Új Könyvek

Gyermekeink kibontakozása, önmagunk kibontakozása

Alcím Hogyan változtassuk a reakciók és küzdelmek színterét a szabadság, a tetterő és öröm forrásává a gyermek-szülő kapcsolatban?
Szerző Naomi Aldort
Gyermekeink kibontakozása, önmagunk kibontakozása

Gyermekeink kibontakozása, önmagunk kibontakozása

Alcím Hogyan változtassuk a reakciók és küzdelmek színterét a szabadság, a tetterő és öröm forrásává a gyermek-szülő kapcsolatban?
Szerző Naomi Aldort
Kötésmód:
puha kötés
Kiadás éve:
2018
ISBN:
9786150029276
Kiadó:
Lelkesedés - Tanulás - Szabadság
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
242
Tömeg
350 g/db

"Minden szülő boldogan örökre elengedné a szidalmazást, a büntetést és a fenyegetést, ha tudná, hogyan lehet biztos abban, hogy gyermeke megfelelően fejlődik, és mindenkor felelősségteljesen cselekszik mindezen fájdalmas intézkedések nélkül is. A Gyermekeink kibontakozása, önmagunk kibontakozása válasz erre az univerzális kérésre. Nem arra kínál megoldást, hogyan irányítsunk egy gyermeket szelíden, hanem azt mutatja meg, hogyan legyünk együtt és értsünk meg egy gyermeket úgy, hogy ő mindenkor legjobb önmaga lehessen - nem azért, mert fél tőled, hanem azért, mert szabad akaratából az.
"Időnként feltűnik egy-egy szerző, aki képes hitelesen beszélni az igazságról, még akkor is, ha az nekünk hatalmas kihívást jelent, vagy kényelmetlenül érezzük magunkat tőle. Naomi Aldort ezen emberek egyike. Ez a könyv arról szól, hogyan értékeljük a gyermekeinket akként, ahogy vannak, az helyett, akivé mi szeretnénk, ha válnának. Sokunk számára ez egyáltalán nem is olyan egyszerű. Azt hiszem, ez a legnagyobb ajándék, amit gyermekeinknek, és magunknak egyáltalán adhatunk."
Wendy Priesnitz, Life Learning Magazin

"Dr. Adort a békés szülő-gyermek kapcsolatnak olyan esszenciáját desztillálta, amelyet bizton nevezhetünk az emberi szív költészetének."
Veronika Robinson, The Mother Magazin

"Naomi Aldort tudja, hogyan neveljen olyan gyermekeket, akik képesek szeretni, mert őket is szerették. A könyv ellenszere azoknak a hagyományos elveknek, amelyben a legtöbbünket neveltek, és ahogy sokszínű neurózisainkat beszereztük."
Brad Blanton, a Radical Parenting and Radical Honesty szerzője"

27%
3 500 Ft
2 538 Ft
Kezdete: 2022.09.12   Visszavonásig érvényes!
Elfogyott, jelenleg nem rendelhető!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Szerző:
Naomi Aldort
Alcím:
Hogyan változtassuk a reakciók és küzdelmek színterét a szabadság, a tetterő és öröm forrásává a gyermek-szülő kapcsolatban?
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
A könyv megvásárlása után járó jóváírás virtuális számláján::
25 Ft

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK