Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekHarry Sidebottom: Tűz és kard - A Caesarok trónja 3.

-25%
Harry Sidebottom: Tűz és kard - A Caesarok trónja 3.
3 499 Ft
Akció: 2 624 Ft
Kezdete: 2019.01.27   Visszavonásig érvényes!

Sokan meghalnak, hogy övék legyen a caesarok trónja

Harry Sidebottom, aki "zseniálisan rekonstruálja az ókori világ életét... és beleszövi erőteljes elbeszélésébe, amelynek témái több szempontból is klasszikusak" (Andrew Taylor, a nagy sikerű Amerikai fiú írója) a Tűz és kard című kötettel folytatja A caesarok trónja sorozatot. Az epikus hangvételű regény a gyilkosságok, államcsínyek, lázadások és polgárháborúk legdrámaibb korszakában játszódik: a hat császár évében.

Kr. u. 238 áprilisában az egész birodalom lángokban áll. A két Gordianus halála után a zsarnok Maximinus Thrax a trón visszaszerzésére indul. A Gordianusok lázadását támogató Szenátus a saját soraiból választ két új császárt. Ám egy nagyravágyó férfi véres forradalmat hirdet, és harcok törnek ki Róma utcáin.

Miközben Maximinus Észak-Itáliába vonul, csak Aquileia városa áll közte és Róma között. Menophilus, a Gordianusok barátja a nyomasztó esélyek ellenére előkészíti a város védelmét. A világtörténelem egyik legnagyobb ostromában az egész birodalom sorsa forog kockán.

A Tűz és kard drámaian izgalmas történet gyilkosságról, lázadásról és polgárháborúról. Csodálatos, az erőszakra és bosszúra épülő világot teremt - olyan világot, amiben senki sincs biztonságban, különösen, ha magasra mer törni.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634265146
  Kiadó
  Gold Book
  Kiadás éve
  2018
  Oldalszám
  380
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  672 g/db