Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekHelene Tursten: Torzó - Irene Huss felügyelő esetei

-22%
Helene Tursten: Torzó - Irene Huss felügyelő esetei
3 400 Ft
Akció: 2 650 Ft2650
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A sikeres svéd krimisorozat egyik legnépszerűbb darabja ismét Göteborg jól ismert utcáira viszi az olvasót, sőt, ezúttal Koppenhága is belép a bűncselekmények helyszínei közé.
A tengerparton talált tetovált emberi csonk kevés kiindulási alapot nyújt a nyomozáshoz, de Irene Huss nem az a fajta, aki feladná. Úgy tűnik azonban, hogy a perverz darabolós gyilkos lélektani hadviselésbe kezd a nyomozónő ellen. Sorban kerülnek elő az újabb és újabb holttestek. Az áldozatokat nem egyszerűen meggyilkolják, hanem kórboncnoki ismereteket sejtető módon csonkolják és feldarabolják. Ráadásul csupa olyan személyről van szó, akit Irene is ismer. Ahogy szorul a hurok a gyilkos körül, úgy közeledik a veszély Irene Huss nyomozó felé. Sajnos, a jelek szerint valaki közvetlenül hozzájut a legbelső rendőrségi információkhoz is. Lehetséges, hogy a gyilkosságokhoz egy rendőrnek is köze van?
A meglepő fordulat ezúttal sem marad el a nyomozás végén, és kiderül, mi köti össze a homoszexuális fiatalembereket, a Skandináv Modellek név alatt dolgozó prostituáltakat, a szexboltot üzemeltető volt sumo bajnokot és a koppenhágai főfelügyelő fiát.
Irene Huss és kollégái ismét megoldanak egy rejtélyt, mi pedig eközben újra alámerülhetünk a svéd és a dán bűnözők általunk kevésbé ismert világába.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789630982009
  Kiadó
  Kossuth Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  440
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés