Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek



Edgar Wallace: Hét lakattal lezárt ajtó

-25%
Edgar Wallace: Hét lakattal lezárt ajtó
Fő kategória >Regény >Krimi
2 050 Ft
Akció: 1 538 Ft1538
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Edgar Wallace a kiváló angol krimi író, nem csak bűnügyi történeteket, hanem majd 200 regényt és 24 színdarabot írt. Regényeinek legtöbbjét megfilmesítették.

Részlet a könyvből: Dick Martin Kanadából került a rendőrség szolgálatába, ahol atyja börtönigazgató volt és nem sokat törődött sem a gondjára bízott rabokkal, sem a fia neveltetésével. Dicknek a börtön volt a játszótere és jóval előbb, mint az algebra titkait megtanulta, minden nyakkendőtűt észrevétlenül el tudott emelni a tulajdonosától. Az életfogytiglanra elítélt Peter du Bois megtanította rá, hogyan lehet meggörbített hajtű segítségével minden ajtót kinyitni. Lew Andrevski, a Fort Stuart gyakori vendége, apró kártyákat készített az imakönyvek fedeléből és gyakorlati előadásokat tartott a fiúnak a hamisjáték elemeiből, úgyhogy nemsokára három kártyalapot el tudott rejteni mindkét tenyerében. Bizonyos, hogy ez a környezet rossz útra térítette volna, ha nem születik igazán becsületes embernek.
-Dicknek helyén van a szíve, hadd tanulja csak ki minél jobban a tolvajmesterséget - szokta volt mondogatni a halvérű Martin ezredes, amikor rokonai elszörnyülködve emlegették az anyátlan fiú romlottságát. - A fickók nagyon szeretik, azután úgyis rendőri szolgálatba lép és ott ez a neveltetése milliókat ér!

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155268076
  Kiadó
  Detektív Kiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  198
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés