A vásárlók értékelése alapján 2016-ban Magyarország legjobb internetes áruháza, az Ország Boltja lettünk.

Új Könyvek

Hétköznapok és meditáció - Kérdések és válaszok

Alcím Kérdések és válaszok
Szerző Taigen Shodo Harada Roshi
Hétköznapok és meditáció - Kérdések és válaszok

Hétköznapok és meditáció - Kérdések és válaszok

Alcím Kérdések és válaszok
Szerző Taigen Shodo Harada Roshi
Kötésmód:
puha kötés
Kiadás éve:
2016
ISBN:
9789631257694
Kiadó:
EGY CSEPP ALAPÍTVÁNY
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
174
Tömeg
190 g/db

A modern világ felfedezte a meditációt, mint hatékony eszközt arra, hogy a kihívásokra képesek legyünk a legmegfelelőbb választ adni, egy versengő világban győztes-győztes helyzetet létrehozni, és felismerte azt is, hogy a meditáció megmutatja, hova kell lemerülnünk ahhoz, hogy ez a helyzet létrejöjjön.
A meditáció hatékonyságát mind a stresszkezelés, mind pedig a betegségek terén már számos tudományos kísérlet bizonyította, igazolta. De természetesen a meditáció lehetőségei, különösképpen a zen meditáció nem állnak meg itt - valódi és eredeti bölcsességünk felfedezéséről van szó - amely forrása az alkotóerőnknek, szeretetünknek, és amelynek segítségével értékessé tehetjük az életünket.
Hogyan használhatjuk ezt a bölcsességet a hétköznapokban? Hogyan illeszthető be mindennapjainkba a meditáció? Egyáltalán, hogyan meditáljunk? Ha már elkezdtük, milyen nehézségekkel találkozunk? Van-e köze a meditációnak a hétköznapi életünkhöz, vagy a meditációra csak mint valami különleges, "ünnepi" dologra tekintsünk, aminek nincs köze a mindennapjainkhoz? Hogyan egyeztethető össze a meditáció és a hétköznapi élet?
Taigen Shodo Harada Roshi zen mester a meditációról, annak gyakorlatáról, és a hétköznapi élethez való kapcsolatáról szóló kérdésekre válaszol.
Taigen Shodo Harada Roshi 22 éves korában lett szerzetes, 20 év meditációs gyakorlás után zen mester, jelenleg az okayamai Sogenji kolostor apátja. Tanítványai számos országban alapítottak Onedropzendo néven meditációs csoportokat, így Magyarországon is.

27%
2 500 Ft
1 823 Ft
Kezdete: 2022.10.30   Visszavonásig érvényes!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Szerző:
Taigen Shodo Harada Roshi
Alcím:
Kérdések és válaszok
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
A könyv megvásárlása után járó jóváírás virtuális számláján::
18 Ft

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK