A vásárlók értékelése alapján 2023-ban 9. alkalommal lettünk Magyarország legjobb internetes könyváruháza.

Ország Boltja 2023 Minőségi díj Szórakozás és kikapcsolódás kategória I. Helyezett

Hogyan alapíts mesterelmét?

Alcím Minden vállalkozónak, akinek hatékony és támogató közegre van szüksége
Szerző Andrade G. Anita
Hogyan alapíts mesterelmét?

Hogyan alapíts mesterelmét?

Alcím Minden vállalkozónak, akinek hatékony és támogató közegre van szüksége
Szerző Andrade G. Anita
Kötésmód:
puha kötés
Kiadás éve:
2022
ISBN:
9786150148151
Kiadó:
Magánkiadás
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
197
Tömeg
236 g/db

Napoleon Hill "Gondolkozz és Gazdagodj" című könyve volt az első forrás, ahol megismerhettük a mesterelme csoportok jelentőségét és fontos szerepét a sikerhez vezető utunkon.
A mai kor modern embere egyedül van. Egyedül van a problémáival, elakadásaival, vállalkozásépítéssel, és olykor még az örömét és sikerélményeit sem tudja igazán kivel megosztani.
Míg az emberi kapcsolataink a világunkban a legfontosabb dolgot képviselik, mégis úgy tapasztalhatjuk, hogy elhanyagoljuk őket. Sokszor nem merjük valódi énünket megmutatni, mert félünk, hogy kinevetnek, lenéznek, megszólnak minket. Amellett, hogy nem ismerjük most már lassan a saját szomszédjainkat sem, gyakran előfordul, hogy még jelentős és mélyebb baráti kapcsolataink sincsenek. A meglévő
kapcsolataink pedig olykor silányak, felszínesek, és nem az őszinteségre, nyitottságra épülnek. Nem csoda, hogy egyedül érezzük magunkat, és szinte éhezünk az embertársaink figyelmére, elismerésére és szeretetére.
Erre gyógyír egy saját mesterelme csoport és így ez a könyv is.
A könyvben egyrészt - szándékom szerint - lebilincselő, Magyarországról hozott sztorik segítségével fogsz megismerkedni az egyik leghatékonyabb vállalkozásfejlesztő eszközzel a mai világban. Másrészt pontos ütemtervet is kapsz a lefolyásról, és minden információt, szaktudást is megszerzel, amellyel Te is egyszerűen és könnyen tudsz magadnak mesterelme csoportot létrehozni, és megfelelően
működtetni. Nem beszélve a mérhetetlen és megállíthatatlan motivációról, amit szívem vágya szerint átadhatok neked. Megpróbálok rámutatni, hogy mesterelme csoport nélkül jóval lassabb vállalkozást építeni, olyannyira, hogy a könyv végére úgy fogod érezni, hogy egyszerűen nincs más választásod, meg kell találnod a saját mesterelmédet.
Továbbá tippeket is kapsz, hogyan tudsz csatlakozni a számodra megfelelőhöz, amely a legnagyobb előnyöket hozza létre az életedben és a vállalkozásod életében.
Megismered egy mesterelme találkozó lebonyolításának egyes lépéseit és a pontos játékszabályokat. De, ami a legfontosabb, hogy A-Z-ig megismerkedhetsz ezzel a csodás eszközzel, ami által lerombolunk minden félelmet és tabut, ami csak létezik a köztudatban a mesterelme csoportokkal kapcsolatban.

20%
4 990 Ft
3 992 Ft
Kezdete: 2024.04.09   Visszavonásig érvényes!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Szerző:
Andrade G. Anita
Alcím:
Minden vállalkozónak, akinek hatékony és támogató közegre van szüksége
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK