A vásárlók értékelése alapján 2022-ben 8. alkalommal lettünk Magyarország legjobb internetes könyváruháza.

Hogyan alkossunk elmét?

Szerző Raymond Kurzweil
Hogyan alkossunk elmét?

Hogyan alkossunk elmét?

Szerző Raymond Kurzweil
Kötésmód:
puha kötés
Kiadás éve:
2022
ISBN:
9789635731237
Kiadó:
Pallas Athéné Könyvkiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
308
Tömeg
300 g/db

Ez már a jövő, vagy még a múlt? - vetődhet fel bennünk a kérdés, ha belekezdünk a mesterséges intelligencia, a transzhumanizmus és a technológiai szingularitás evangelistájaként jegyzett Raymond Kurzweil nyolcadik kötetébe.

Kurzweil műve az agyról, annak működéséről, valamint az ember kiszámíthatóságáról és a szabad akaratról szól. A szerző az embergép civilizáció legfontosabb küldetésének az agy fordított jellegű, mesterséges megalkotását tartja. Ennek első lépése az agy pontos működésének a megértése ahhoz, hogy ezekkel az ismeretekkel még intelligensebb gépeket hozzunk létre.

A Hogyan alkossunk elmét? című kötetében Kurzweil azt veszi sorra, hogyan működik az agy, hogyan képes túlmutatni rajta az elme, és milyen következményekkel járhat a világ problémáinak kezelésében, ha jelentősen megnöveljük az intelligenciánkat. Elgondolkodtatóan vizsgálja az érzelmi és az erkölcsi intelligenciát és a tudat eredetét, továbbá felvázolja annak radikális lehetőségeit is, hogy mi történne, ha egyesülnénk az általunk létrehozott intelligens technológiával. 

28%
5 099 Ft
3 671 Ft
Kezdete: 2023.09.22   Visszavonásig érvényes!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Szerző:
Raymond Kurzweil
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK