A vásárlók értékelése alapján 2023-ban 9. alkalommal lettünk Magyarország legjobb internetes könyváruháza.

Ország Boltja 2023 Minőségi díj Szórakozás és kikapcsolódás kategória I. Helyezett

Hogyan ne akarjuk visszaszerezni az exünket?

Szerző K. T. Bernadett
Hogyan ne akarjuk visszaszerezni az exünket?

Hogyan ne akarjuk visszaszerezni az exünket?

Szerző K. T. Bernadett
Kötésmód:
puha kötés
Kiadás éve:
2022
ISBN:
9786150165226
Kiadó:
Magánkiadás
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
114
Tömeg
300 g/db

Mindannyian szakítottunk már. Az is lehet, hogy minket dobtak. Egy ideig megy a küzdelem, aztán elengedjük. Elengednek minket. Vagy mégsem? Mindannyian szakítottunk már. Az is lehet, hogy minket dobtak. Egy ideig megy a küzdelem, aztán elengedjük. Elengednek minket. Vagy mégsem?
Megkímélhetjük magunkat a megalázó helyzetektől, ha nem vetünk be mindent, és ha nem akarjuk azt a másikat magunk mellett tudni.
Ötven-ötven hibás visszaszerzési módot mutatok be némi fanyar humorral női és férfi szempontból, ahol már csak a papír az összekötő kapocs. Ám egy szó, mint száz. Aki menni akar, arra segítsd fel a kabátot, és a két telepakolt bőrönddel adj neki egy kezdő taszítást. Az ajtón kívülre. Az életeden kívülre.
K. T. Bernadett közgazdászként diplomázott két évtizede. Minthogy szeret tanulni - akár a saját kárán is -, elvégzett hát egy francia nyelvi tolmácsképzőt, ahol a szóbeli vizsgán tudott csak sikeresen teljesíteni. Angolul és olaszul valaha egész jól beszélt. Két gyerek mellett vállalta, hogy kitanulja a kozmetikusmesterséget, amiben persze azóta sem dolgozik, mindenki megelégedésére, noha kitüntetéssel végezte el a tanfolyamot. Ezt követően sok mindenbe belevágta a fejszéjét, persze már a legkisebb gyerek is tizenegy éves - a legutóbbi négy ötlete pedig minden korábbit felülírt: aerobikedző-sportoktató, életmód- és táplálkozás-tanácsadó, life coach, valamint mediátor lett. Előszeretettel próbál mindenkin segíteni, akár kéri, akár nem. 

28%
4 390 Ft
3 161 Ft
Kezdete: 2024.04.23   Visszavonásig érvényes!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Szerző:
K. T. Bernadett
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap

A szerző további könyvei

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK