Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekHoresnyi Szilvia: Drakdrek - A Földön túl

-25%
Horesnyi Szilvia: Drakdrek - A Földön túl
3 499 Ft
Akció: 2 624 Ft2624
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Most feltárok előtted egy titkot. Egy régen elzárt helyre nyerhetsz bepillantást. Hol megfagy a lüktető vér, s megolvad az értelem. Homályba burkolva létezik egy világ, ami más, mint a többi. Veszélyes és kiszámíthatatlan a felkészületlenek számára. E dimenzió neve: Drakdrek.
Az univerzum működését ugyanis három világ tökéletes egyensúlya tartja fent. Az ezért felelős Drakdrekben élő Királyi Tanács több ezer éve minden esztendőben kiválaszt néhány tizenhat év körüli földit, akiket meghív a Raws harcosképző iskolába, hogy megtanítsa őket arra, hogy kerülhető el a Föld teljes pusztulása és egy újabb dimenzióháború.
Sarah, a profi crossmotor versenyző lány nem találja a helyét a Földön, nem érzi jól magát az iskolában, és túl sok az életében a megválaszolatlan kérdés. Egy halálközeli élményt követően meghívást kap Raws-ba. Attól a perctől kezdve, hogy a lélekszakító kapu átjuttatja Drakdrekbe, döbbenetes események részese lesz.
Az álmaiban rendre visszatérő lidércló egyszeriben elevenné válik, és nem hagyja nyugodni a gondolat: a második dimenzióban élő drakdrekiek titkolnak előle valamit - valamit, ami az életét változtathatja meg.
Jöjj hát, pillants be a függöny mögé. Lesd meg a titkok világát, amit ismeretlen teremtmények uralnak. Hol a sors halhatatlan történeteket vés a levegőbe. Vándor, üdvözöllek Drakdrekben!

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155652011
  Kiadó
  Erawan Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  396
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés