Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekIny Lorentz: Vad vidék

-25%
Iny Lorentz: Vad vidék
Fő kategória >Regény >Történelmi
3 990 Ft
Akció: 2 993 Ft2993
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

alther Fichtner soha nem vágyott többre, mint hogy békében és biztonságban éljen a családjával. Ezért menekült el Németországból, és kezdett új életet Amerikában. Az 1836-os texasi függetlenségi háború után egyszerű telepesből befolyásos ember, szenátor lett, a farmja is egyre gyarapodik, és a szomszédos indián törzzsel, a komancsokkal is barátságban él. A boldogságért azonban nagy árat kell fizetnie.
Texas egén ugyanis viharfelhők gyülekeznek. Az új elnök elhatározza, hogy még több telepest hoz az országba. A letelepítésükhöz azonban földekre van szükség, ezért elveszik az őslakosoktól vadászmezőik jelentős részét. Ezzel kezdetét veszi a háború a komancsok ellen. Ám Walther nem csak az indiánok támadásai miatt aggódik: ismét feltűnik a színen régi ellensége, így a férfi egyik napról a másikra rádöbben, hogy az egész családja élete veszélyben forog.

Iny Lorentz letehetetlen regényében folytatódik A remény földjén és A fehér csillag című művekben megismert telepes család izgalmas története. A könyv lapjain a tizenkilencedik századi Texas kel életre: az Egyesült Államokhoz való csatlakozás, a mexikói-amerikai háború fordulatai mellett az olvasó belepillanthat az amerikai Dél mindennapjaiba is.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636438630
  Kiadó
  General Press Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  496
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  520 g/db
Webáruház készítés