Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJack McDevitt: Űrhajótöröttek - A Priscilla Hutchins-sorozat 2. kötete

-25%
Jack McDevitt: Űrhajótöröttek - A Priscilla Hutchins-sorozat 2. kötete
Fő kategória >Regény >Sci-fi
3 990 Ft
Akció: 2 993 Ft2993
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Egyszerű régészeti expedíciónak indult. A Maleiva III-ra érkezett tudóscsapat egy ősi civilizáció romjait akarta feltárni, majd eltűnni a helyszínről, mielőtt megérkezik Jerry Morgan. Hogy kicsoda Jerry Morgan? Egy kóbor gázóriás, ami eltéríthetetlenül tart a Maleiva III felé. E kikerülhetetlen végzetről kapta a bolygó másik nevét: Süllyesztő. Ami ugyanis két hét múlva itt van még, az atomjaira hullik szét a kataklizmában. De hát két hét az rengeteg idő, gondolták a régészek. Míg el nem kezdődtek a meghibásodások, a földrengések, és szembe nem kerültek a helyi élővilág veszedelmesebb egyedeivel.
Priscilla Hutchins hiába remek pilóta, ebből a kutyaszorítóból talán még ő sem mentheti ki tudós utasait, sőt az ő ígéretes karrierje is idő előtt tragikus véget érhet.

Jack McDevitt új sorozatának második kötete, az Emlékmű a csillagokban folytatása ugyanolyan lélegzetelállító izgalmakkal szolgál, mint az első rész, és megmutatja, egy női pilóta is lehet találékony és merész, nem csak a Han Solóké a galaxis.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155508202
  Kiadó
  Metropolis Media
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  517
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés