A vásárlók értékelése alapján 2023-ban 9. alkalommal lettünk Magyarország legjobb internetes könyváruháza.

Ország Boltja 2023 Minőségi díj Szórakozás és kikapcsolódás kategória I. Helyezett

Kezelési útmutató kamaszokhoz - Hogyan értsünk szót?

Szerző Janey Downshire - Naella Grew
Kezelési útmutató kamaszokhoz - Hogyan értsünk szót?

Kezelési útmutató kamaszokhoz - Hogyan értsünk szót?

Szerző Janey Downshire - Naella Grew
Kötésmód:
puha kötés
Kiadás éve:
2016
ISBN:
9786155609046
Kiadó:
Jaffa Kiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
240
Tömeg
262 g/db

Tegnap még édes kisgyerek volt, ma már tűzokádó sárkányfióka? Elég egyetlen óvatlan megjegyzés, és kitör a hisztivulkán? Az egyik pillanatban euforikusan szárnyal, a következőben pedig már letargikusan gubbaszt a sarokban? Képtelenség kirobbantani a számítógép mellől? És miközben elvárná tőlünk, hogy megértőbbek legyünk, virtuóz módon játszik az idegeinken... Ugye ismerős?
Egy kamaszodó gyerekkel egy fedél alatt élni embert próbáló feladat. Ám közös életünknek nem muszáj örökös csatározásból állnia! Mi lenne, ha kilépnénk a parttalan viták és öngerjesztő veszekedések ördögi köréből, és holnaptól valami egészen újat próbálnánk ki?
Janey Downshire és Naella Grew nem a levegőbe beszélnek, mindketten viselkedésterapeuták és többgyermekes anyák. Ebből az olvasmányos és praktikus kézikönyvből megtudhatjuk, hogyan befolyásolható a kiszámíthatatlan kamaszviselkedés, mire érdemes odafigyelnünk, ha gyerekünk beleveti magát az éjszakába, netán tiltott vízekre téved, s miképp találjuk meg az egyensúlyt túlféltés és a gyeplő eleresztése között. Egyszóval hogyan teremthetünk otthonunkból bensőséges, meghitt fészket, ahová jó hazamenni.

A Szülők könyvtára legújabb darabja méltó folytatása a Nincs rossz gyerek és az Ordításmentes gyereknevelés című könyvekkel útjára indított sorozatnak, mely naprakész tanácsokkal szolgál korunk ezernyi kétséggel és kérdéssel szembesülő szülőinek.

25%
3 150 Ft
2 363 Ft
Kezdete: 2024.01.12   Visszavonásig érvényes!
Elfogyott, jelenleg nem rendelhető!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Szerző:
Janey Downshire - Naella Grew
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK