Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJerome Coctoo: ...és kifordítom a világot

-25%
Jerome Coctoo: ...és kifordítom a világot
2 995 Ft
Akció: 2 246 Ft2246
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A több szálon futó regény Toscanában kezdődik, egy csodás majorban, ahol a New York-i Catherine Carpenter és férje vakációjukat töltik. Egy csipetnyi Itália után betekinthetünk a csinos Catherine életébe, aki élvonalbeli reklámstratéga. Egy új divatmárka bevezetése kapcsán munkatársa lesz Gregory Cameron neves forgatókönyvíró, aki csődbe ment házasságából a munkába menekül. Az együtt töltött idő alatt a férfi "lelkében kisüt a nap" és úgy érzi, végre ismét él. Ráébred arra, mi az, ami hiányzik életéből. Előkúsznak lelkéből a már-már feledésbe merült érzések, és esze ágában sincs azokat elengedni.
A történetet mindvégig átszövi egy titkos rend működése, amely szenátorok, képviselők és üzletemberek játszmáit fedi, és amely jóval nagyobb titkot rejt, mint amire számítunk. Az események menetét elegáns ruhák és partik, beszélgetések, és sok finomság fűszerezi. A könyv remek kikapcsolódást nyújt, szórakoztató, kellemes olvasmány a nyaraláshoz.

Idézet a könyvből:
"Vannak szerelmek, amelyek tovaillannak, mint száraz avar a szélben, és vannak szerelmek, amelyek egész életünket elkísérik. Minden egyes molekulájuk belénk épül, mint házfalba a tégla meg a terméskő. Többé válunk általa és örökké hálásak vagyunk érte, hisz nélküle kevesebbek lennénk..."

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155390654
  Kiadó
  Duna Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  190
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés