Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJessica Alexandrakis: Patchwork otthon és útközben - Az angol papírsablonos foltvarrás alapjai és könnyen elkészíthető modellek

-25%
Jessica Alexandrakis: Patchwork otthon és útközben - Az angol papírsablonos foltvarrás alapjai és könnyen elkészíthető modellek
Fő kategória >Hobbi, szabadidő >Kézimunka
3 995 Ft
Akció: 2 996 Ft2996
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Ha szeretünk varrni, de nem akarunk naphosszat a varrógépünk mögött rostokolni, esetleg a barátokkal közös programnak tekintjük a varrást, az angol foltvarró technika könnyen hordozható darabjaival a nekünk való időtöltés. Öltögethetünk, amíg a gyerekünk szundikál, esetleg autóban, vonaton, buszon vagy repülőgépen ülve, várótermekben, vagy éppen a strandon - vagyis bármikor, amikor a kezünk egyébként tétlen lenne.

A kötetből megtudhatjuk, hogyan állítsunk össze olyan varrókészletet, amelyben minden megtalálható, ami a varráshoz szükséges. Amikor befejezzük a munkát, csak összecsukjuk a készletet, és a munkadarab biztonságos helyen várja, míg újra elővesszük. Ha jól felkészültünk, a lehető legtöbbet hozhatjuk ki a varrásra fordítható szabadidőnkből, legyünk szinte bárhol.

A világos, érthető magyarázatoknak és a munkamenetet lépésről lépésre bemutató fényképeknek köszönhetően gyorsan elsajátíthatjuk a szükséges ismereteket, és kezünk alatt szépséges minták kelhetnek életre. Ezekből tetszés szerint formálhatunk színpompás takarókat, párnákat, táskákat és még számos hasonló tárgyat.

A sablonok elkészítésére, az alapanyagok kiválasztására, a fércelésre, az elemek összeerősítésére és a munkadarabok eldolgozására vonatkozó részletes információknak köszönhetően a könyv nagyszerű ihletforrás, amelynek segítségével biztosan megtaláljuk a nekünk való ötletet és elkészítjük saját, egyedi darabjainkat.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632783390
  Kiadó
  Cser Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  144
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  300 g/db
Webáruház készítés