Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJezsó Ákos: Vörös Mágus - Hitler és Sztálin titkos világa

-25%
Jezsó Ákos: Vörös Mágus - Hitler és Sztálin titkos világa
3 990 Ft
Akció: 2 993 Ft
Kezdete: 2019.05.29   Visszavonásig érvényes!

E regény főhőse, Wolf Messing Hitler és Sztálin, majd Hruscsov udvari látnoka volt. A Vörös Mágus valóban élt. Az egykori Szovjetunióban rubel milliókat költöttek a paranormális jelenségek kutatására, de ilyen irányú munkát a náci Németországban és az Amerikai Egyesült Államokban is folytattak. Kétségünk ne legyen afelől, hogy most is folynak ilyen kutatások, a legnagyobb titokban. 
A Vörös Mágus végig izgalomban tartja olvasóját. Bepillantást enged a múlt század két ördögi rendszerének boszorkánykonyhájába, és szól arról, mit tett és milyen titkokat őrzött Sztálin látnoka, a XX. század Nostradamusának is tekinthető Vörös Mágus. 
Ez a könyv történelmi tényeken alapul, de bepillantást enged a kulisszák mögé is, oda, ahol a két nagy diktatúra összecsapása során egymásnak feszültek a mágusok, a Jó és a Gonosz, és a történelem alakulásába földöntúli erők is beavatkoznak...
A szerző tanár, újságíró, médiaszakértő, író, több történelmi ihletésű regényt jegyez, 2014 óta a Magyar Írószövetség tagja. Elsősorban az foglalkoztatja, hogyan válik kiszolgáltatottá az ember, mi a zsarnokság természetrajza.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786158072069
  Kiadó
  Zimber Könyvek
  Kiadás éve
  2019
  Oldalszám
  368
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  394 g/db