Nyitva tartás

A személyes átvételi pont nyitva tartási ideje:

Hétfőtől péntekig 9-18 óra között

Szombat, vasárnap zárva.

Személyes átvétel

Személyes átvétel esetén 7 nap áll rendelkezésre a rendelés átvételére.

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJim Rogers: Kalandvágyó befektető - Jim Rogers világ körüli utazása

-26%
Jim Rogers: Kalandvágyó befektető - Jim Rogers világ körüli utazása
5 490 Ft
Akció: 4 059 Ft
Kezdete: 2019.12.25   Visszavonásig érvényes!

Az amerikai sztárbefektető, Jim Rogers Soros Györggyel együtt alapította meg a Quantum Fundot, amely a történelem egyik legsikeresebb kockázati alapja: 1970 és 1980 között 4200 százalékos hozamot produkált, míg ez idő alatt az S&P 500 index 47 százalékot emelkedett. A sikerek után Rogers 38 évesen "visszavonult": kedvenc időtöltésének élve kétszer is körbeutazta a földet, utazásairól és befektetéseiről pedig több bestsellert is írt.

Hároméves világ körüli túrájával megdöntötte a leghosszabb megszakítás nélküli autós utazás Guinness-rekordját. A 152 000 mérföldes és 116 országot érintő út során mennyasszonyával olyan elszigetelt, nem sok turista látta helyre is eljutott, mint Szaúd-Arábia, Mianmar, Szudán, Kongó vagy Kelet-Timor. Utazásuk során minden lehetőséget megragadtak, hogy testközelből ismerkedjenek meg a különböző országok politikai, társadalmi és gazdasági viszonyaival.

A könyv követlen hangvételének köszönhetően úgy érezhetjük, hogy a szerző közeli barátunk, aki egy meghitt vacsora mellet osztja meg velünk úti élményeit - és annál többet: érzelmeit és őszinte véleményét a világról, az egyes országok, népek, gazdaságok jelenéről és jövőjéről. Így a kötet nemcsak a befektetések iránt érdeklődők és a pénzügyi szakemberek számára kínál rengeteg érdekességet, hanem azoknak is, akik imádnak utazni, szeretnék jobban megismerni a bennünket körülvevő világot - olyan szabadon, nyitottan, kíváncsian és kalandvágyó, ahogy Rogers tette.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639929340
  Kiadó
  Perfact-Pro Kiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  320
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  610 g/db