A vásárlók értékelése alapján 2023-ban 9. alkalommal lettünk Magyarország legjobb internetes könyváruháza.

Ország Boltja 2023 Minőségi díj Szórakozás és kikapcsolódás kategória I. Helyezett

Jó éjt, kisróka! - Állati kalandok - Szivacskönyv

Jó éjt, kisróka! - Állati kalandok - Szivacskönyv

Jó éjt, kisróka! - Állati kalandok - Szivacskönyv

Kötésmód:
lapozó
Kiadás éve:
2023
ISBN:
9786155612374
Kiadó:
Csengőkert Könyvkiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
12
Tömeg
110 g/db

"Annyi mindent meg kell tanulni egy újszülött kölyöknek, a szokásokat, az élelemszerzést, a természet rendjét! Így járt kisrókánk is, aki szorgalmasan szívta magába a tudományt, de sajnos éjjel nem tudta magát kialudni rendesen. Hiába ölelte át anyukája, minden hangra felébredt, remegett, nem értette, mi minden történik körötte. Hol az ág reccsent, hol egy morgó hang ijesztette meg, suhogás, zurrogás, felismerhetetlen zajok! A felriadt kisróka teljesen kimerülve ébredt, no de ha felkel a nap, menni kell! Hamar megtanulod te is, mikor minek van itt az ideje, és az erdő él akkor is, ha te alszol, ne félj!

Sorozatunk kedves történetei az apró állatok életének kezdeti próbálkozásairól, az első tapasztalatokról, aranyos csetléséről-botlásáról szól, a tanulás kezdeti időszakáról. Épp mint a gyerekek, előbb mindenre rácsodálkoznak, kicsit félénkek, óvatosak, aztán a sikerélmény meghozza gyümölcsét, egyre bátrabban és ügyesebben mozognak a világban.
Így lesz főszereplő a béka, a cica, a kutyus, a barika, a kisróka, és számos kedves állatka, és olyanok is, akik nem közvetlen környezetünkben élnek, mint a koala, zsiráf vagy teve, 25 köteten keresztül."

28%
1 990 Ft
1 433 Ft
Kezdete: 2024.04.23   Visszavonásig érvényes!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Várható szállítási idő:
2-4 munkanap

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK