Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJoe Dispenza: Engedd el önmagad - ...és válj új emberré!

-25%
Joe Dispenza: Engedd el önmagad - ...és válj új emberré!
4 490 Ft
Akció: 3 360 Ft
Kezdete: 2019.08.19   Visszavonásig érvényes!

GENETIKA, SORS, ELEVE ELRENDELTSÉG.
VAJON MEKKORA SZEREPÜK VOLT EGÉSZ EDDIGI ÉLETEDBEN?

Joe Dispenza könyve ugyanannyira megrázó, mint amennyire felszabadító. Az itt összefoglalt tudományos tények és személyes történetek valósággal elsöprik az életünkkel kapcsolatos korábbi elképzeléseinket, és elemi erővel fogunk hozzá, hogy új "sorsot" teremtsünk magunknak.
A világhírű szerző és kutató a kvantumfizika, idegtudomány és genetika eredményeit felhasználva világít rá, hogy legnagyobb mértékben a betanult és a háttérben tudattalanul futtatott programjaink irányítása alatt működünk. Bármikor dönthetünk azonban úgy, hogy felülírjuk ezeket az automata folyamatokat.
Lehetőségünk van új programot telepíteni és ezzel új irányt szabni életünknek, de csakis a tudatalattin, vagyis az elme operációs rendszerén keresztül. Az Engedd el önmagad című könyvből minden segítséget megkapsz ahhoz, hogy lépésről lépésre megváltoztathasd éned bármely aspektusát.

"Ezt a könyvet a szenvedély hívta életre - azon őszinte törekvésem, hogy mindenki megérthesse: mindenünk megvan ahhoz, hogy jelentős változásokat érjünk el az életben. Ha sikerül nyitottan befogadnod az igazságot, és el tudod engedni azokat a berögzült meggyőződéseidet, amelyekkel a megszokott módon alakítod a valóságodat, erőfeszítéseid gyümölcsözők lesznek. 
Ezt kívánom Neked."
Joe Dispenza

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789635299614
  Kiadó
  Édesvíz Kiadó
  Kiadás éve
  2019
  Oldalszám
  340
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  600 g/db