Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJohanna Lindsey: Perzselő ölelés - Callahan-Warren család 2.

-25%
Johanna Lindsey: Perzselő ölelés - Callahan-Warren család 2.
3 490 Ft
Akció: 2 605 Ft
Kezdete: 2019.10.07   Visszavonásig érvényes!

Most, hogy a Callahan-Warren-viszály házassággal, nem pedig vérontással ért véget, Degan Grant feladata is befejeződött Montanában, ezért elindul Kalifornia felé, mert ez van a legmesszebb az otthonától, amit el akar felejteni - ám a marsall, aki annak idején megmentette az életét, szívességet kér tőle. Degannek mindössze annyi a dolga, hogy elkapjon három bűnözőt, akik a marsall igencsak hosszú listáján szerepelnek, és átadja őket a hatóságoknak. Könnyű egy olyan férfi számára - gondolja Degan -, akivel soha senki sem akar ujjat húzni.
Ám ekkor egy merész, fiatal nő keresztezi az útját. Maxine csinos kisasszonnyá fejlődött, és akaratán kívül is magára vonta a fiatalemberek figyelmét otthon, az álmos texasi kisvárosban, ami miatt egyszer csak elszabadultak az indulatok. Minden tőle telhetőt megtenne, hogy megszabaduljon a jóképű, titokzatos mesterlövésztől, aki át akarja adni a korrupt seriffnek, aki biztosan felakasztaná, nem pedig börtönbe vetné.
Ezzel a cserfes, szilaj teremtéssel a nyakán, aki váltig állítja, hogy ártatlan, Degan kénytelen levadászni egy kegyetlen gyilkost, és egy régi ellenséget kordában tartani. Azonban a kényszerű együttlét ezzel a bájos rabbal azzal jár, hogy Degan vágya perzselő szenvedéllyé erősödik, és már nem tagadhatja tovább, ideje mindkettejüknek szembenézni a múltjukkal, hogy esélyük legyen a közös jövőre egymás karjaiban.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634068570
  Kiadó
  Gabo Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2019
  Oldalszám
  432
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  376 g/db