Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJohanna Lindsey: Végy el még alkonyat előtt - Callahan-Warren család 3.

-25%
ÚJ
Johanna Lindsey: Végy el még alkonyat előtt - Callahan-Warren család 3.
3 490 Ft
Akció: 2 605 Ft
Kezdete: 2019.09.01   Visszavonásig érvényes!

A londoni társasági élet forgatagából Philadelphiába hazarendelt Violet Mitchell álmában sem képzelte volna, hogy a fivérei az anyagi csőd szélén élnek, míg az apjuk a montanai aranybányákban próbál új vagyonra szert tenni. Mivel a család otthona és társadalmi állása veszélyben van, Violet drasztikus lépésre szánja el magát.
Morgan Callahan elhagyta a családja marhatenyésztő gazdaságát, hogy saját vagyont alapozzon meg. Éppen befejezné egy ezüst anyatelér kifejtését, amikor megjelenik egy fiatal nő, azt állítva, hogy az elhunyt üzlettársa lánya, és látni szeretné az apja bányáját. Morgan azt gyanítja, hogy egy csinos szélhámossal van dolga, aki a bányájára szemet vető nagyvállalatnak dolgozik, ezért elrabolja, és a táborába viszi, ahol nem okozhat kárt.
Csakhogy Morgan alábecsülte ezt a tüskét a körme alatt. Violet elszánta magát arra, hogy megszerzi a családja jogos tulajdonát. Összeszedi minden bátorságát és lelki erejét, hogy szembenézzen a kockázatokkal és kényelmetlenségekkel egy vad vidéken és egy zavarba ejtően férfias idegen társaságában, akitől a sorsa függ. Ám egy téves helyzetmegítélés veszélyek és viszontagságok özönét zúdítja rá, azzal fenyegetve, hogy felborítja a terveit, és szorosabbra fűzi a viszonyát egy férfival, aki távolról sem megfelelő választás egy hölgynek, de eszményi társ egy erős, szenvedélyes nőnek.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634068747
  Kiadó
  Gabo Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2019
  Oldalszám
  384
  Kötésmód
  puha kötés
  Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  400 g/db